Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: error 406  (Read 4600 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tony2312

  • Coppermine newbie
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Posts: 6
error 406
« on: October 28, 2012, 08:21:19 pm »

Hi folks,

I have installed coppermine using the fantastico option and it has installed v1.5.20 all went well with out any issue's (well so i thought) i can create albums etc etc, however, when i try to change anything in Config and click save i then get a blank page with the following error displayed.

http 406 Internet Explorer cannot read this webpage format.

and the changes do not save :-(

Can someone please tell me how to fix this as i can do anything untill i have

Thank you in advance for your help
Logged

tony2312

  • Coppermine newbie
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: error 406
« Reply #1 on: October 28, 2012, 10:10:48 pm »

I have also tried other browsers like firefox and chrome and still get the following error on them below

An appropriate representation of the requested resource /gallery/admin.php could not be found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Re: error 406
« Reply #2 on: October 30, 2012, 02:24:11 pm »

There's no support for auto-installers: http://documentation.coppermine-gallery.net/en/auto-installers.htm

Please install Coppermine as described in our docs: http://documentation.coppermine-gallery.net/en/install.htm
Logged

tony2312

  • Coppermine newbie
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: error 406
« Reply #3 on: October 30, 2012, 07:51:18 pm »

Ive sorted it now, thanks anyway, All i did was spoke to my hosting company and asked them to turn off mod_security for the directory that coppermine is in, hey presto now it works.

Kind thanks
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.032 seconds with 19 queries.