Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: changing the width  (Read 3552 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zjir

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
changing the width
« on: July 02, 2004, 12:09:05 pm »

hi guys,

I want to change the width of my CPG1.3.0. in the admin section and then options i changed the width to 740 px, but still the page is not 740 pix. help plz!
Logged

Casper

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5231
Re: changing the width
« Reply #1 on: July 02, 2004, 12:16:35 pm »

Please post which theme you are using, and what exactly you want, perhaps with a screenshot.

There are 2 places in config you can specify width, did you do both?
Logged
It has been a long time now since I did my little bit here, and have done no coding or any other such stuff since. I'm back to being a noob here

zjir

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: changing the width
« Reply #2 on: July 02, 2004, 02:18:32 pm »

I use the 'classic' theme.
this is my screen

www.kvmidia.nl/foto/screen.jpg

What i wanat is to place coppermine 1.3 in to a frame with a width of 740 pix. So where can i change the width of my coppermine?

thanx,
zjiro
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: changing the width
« Reply #3 on: July 03, 2004, 12:39:16 pm »

go for with settings 100% then.

GauGau
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 19 queries.