Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: The gallery fails to find any of the sections  (Read 2279 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

elwave

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 120
The gallery fails to find any of the sections
« on: October 02, 2012, 02:43:04 pm »

Bit of a strange one!!

It used to work in the past, but now when I click a section it will write something like this:

http://www.mysite.com/gallery/thumbnails-10.html

in the address bar, but 404. All the normal image pages all 404 too, but the images are definitely there because I can see and delete them and stuff when I edit the albums from within Coppermine.

What do you think is causing this?

My gallery is bridged with MyBB, so I don't know if that is affecting it but as I say it's worked in the past I think :)

Cheers,

Elwave :)
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: The gallery fails to find any of the sections
« Reply #1 on: October 02, 2012, 05:14:40 pm »

Please post the actual link to your gallery. Additionally, try what happens when you disable the sef_urls plugin.
Logged

elwave

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 120
Re: The gallery fails to find any of the sections
« Reply #2 on: October 03, 2012, 12:28:46 pm »

oo it works now that I've disabled that!!

Hm... I wonder what that plugin was doing that broke it o.O
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: The gallery fails to find any of the sections
« Reply #3 on: October 04, 2012, 12:32:23 pm »

I assume the corresponding .htaccess file is either missing or doesn't contain the required data.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 19 queries.