Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: No Film Strip  (Read 2445 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

grizzz

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 18
No Film Strip
« on: July 21, 2012, 04:29:22 pm »

Greetings to all the Coppermine gurus.

I have my board up and running as a bridge to our forum.  It works great and is slowly but surely being populated.  But I have now discovered there is no film strip.  All we see are the thumbnails and when clicked, the image opens in a pop up.

I did find one other issue like this in the archives, but there was no resolution posted.

Can someone please help me on this one?

The attachment contains the logon info.

Click on Photo Gallery and it will take you to there.

Thanks in advance
Logged

Stramm

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: No Film Strip
« Reply #1 on: July 21, 2012, 05:11:43 pm »

http://documentation.coppermine-gallery.net/en/configuration.htm#admin_thumbnail_to_fullsize

For the intermediate image view this option needs to be set to 'no'.

grizzz

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 18
Re: No Film Strip
« Reply #2 on: July 21, 2012, 05:57:41 pm »

Thanks Stramm.  Ya made my day  :)
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 20 queries.