Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Upgraded 1.4.x to 1.5.x but got a Template Error  (Read 4604 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ClaireF

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Upgraded 1.4.x to 1.5.x but got a Template Error
« on: June 09, 2012, 09:07:17 pm »

Hi, my gallery site its upgraded but got this message:

Template error
Failed to find block 'faq' (#<!-- BEGIN faq -->(.*?)<!-- END faq -->#s) in :

  <!-- BEGIN home -->
        <a href="{HOME_TGT}" title="{HOME_TITLE}" >{HOME_LNK}</a>  //
  <!-- END home -->  <!-- BEGIN contact -->
        <a href="{CONTACT_TGT}" title="{CONTACT_TITLE}" >{CONTACT_LNK}</a>  //
  <!-- END contact -->  <!-- BEGIN my_gallery -->
        <a href="{MY_GAL_TGT}" title="{MY_GAL_TITLE}" >{MY_GAL_LNK}</a>  //
  <!-- END my_gallery -->  <!-- BEGIN allow_memberlist -->
        <a href="{MEMBERLIST_TGT}" title="{MEMBERLIST_TITLE}" >{MEMBERLIST_LNK}</a>  //
  <!-- END allow_memberlist -->  <!-- BEGIN my_profile -->
        <a href="{MY_PROF_TGT}" title="{MY_PROF_TITLE}" >{MY_PROF_LNK}</a>  //
  <!-- END my_profile -->  <!-- BEGIN enter_admin_mode -->
        <a href="{ADM_MODE_TGT}" title="{ADM_MODE_TITLE}" >{ADM_MODE_LNK}</a>  //
  <!-- END enter_admin_mode -->  <!-- BEGIN leave_admin_mode -->
        <a href="{USR_MODE_TGT}" title="{USR_MODE_TITLE}" >{USR_MODE_LNK}</a>  //
  <!-- END leave_admin_mode -->  <!-- BEGIN sidebar -->
        <a href="{SIDEBAR_TGT}" title="{SIDEBAR_TITLE}" >{SIDEBAR_LNK}</a>  //
  <!-- END sidebar -->  <!-- BEGIN upload_pic -->
        <a href="{UPL_PIC_TGT}" title="{UPL_PIC_TITLE}" >{UPL_PIC_LNK}</a>  //
  <!-- END upload_pic -->  <!-- BEGIN register -->
        <a href="{REGISTER_TGT}" title="{REGISTER_TITLE}" >{REGISTER_LNK}</a>  //
  <!-- END register -->  <!-- BEGIN login -->
        <a href="{LOGIN_TGT}" title="{LOGIN_TITLE}" >{LOGIN_LNK}</a>
  <!-- END login -->  <!-- BEGIN logout -->
        <a href="{LOGOUT_TGT}" title="{LOGOUT_TITLE}" >{LOGOUT_LNK}</a>
  <!-- END logout -->


Help me, please.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Upgraded 1.4.x to 1.5.x but got a Template Error
« Reply #1 on: June 14, 2012, 02:43:18 pm »

Either upgrade your theme as described in the docs (and search the board for template errors if the docs aren't sufficient) or use a theme that is compatible with cpg1.5.x.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 19 queries.