Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: The problem with the template of "Reynolds"  (Read 6018 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

adibar

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
The problem with the template of "Reynolds"
« on: April 11, 2012, 11:12:19 am »

Continuing thread: http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/topic,63890.msg359853.html#msg359853
After loading the 1.5 version modified by me like, "Reynolds" (no problem functioning version 4.1.16) I get the following error:
Code: [Select]
Template error
Failed to find block 'view_log_files' (#<!-- BEGIN view_log_files -->(.*?)<!-- END view_log_files -->#s) in :
                    <ul>

                            <li><a href="admin.php" title="{ADMIN_TITLE}" class="navmenu">{ADMIN_LNK}</a></li>
                            <li><a href="catmgr.php" title="{CATEGORIES_TITLE}" class="navmenu">{CATEGORIES_LNK}</a></li>
                            <li><a href="albmgr.php{CATL}" title="{ALBUMS_TITLE}" class="navmenu">{ALBUMS_LNK}</a></li>
                            <li><a href="groupmgr.php" title="{GROUPS_TITLE}" class="navmenu">{GROUPS_LNK}</a></li>
                            <li><a href="usermgr.php" title="{USERS_TITLE}" class="navmenu">{USERS_LNK}</a></li>
                            <li><a href="banning.php" title="{BAN_TITLE}" class="navmenu">{BAN_LNK}</a></li>
                            <li><a href="reviewcom.php" title="{COMMENTS_TITLE}" class="navmenu">{COMMENTS_LNK}</a></li>

                            <li><a href="picmgr.php" title="{PICTURES_TITLE}" class="navmenu">{PICTURES_LNK}</a></li>
                            <li><a href="searchnew.php" title="{SEARCHNEW_TITLE}" class="navmenu">{SEARCHNEW_LNK}</a></li>
                            <li><a href="util.php" title="{UTIL_TITLE}" class="navmenu">{UTIL_LNK}</a></li>
                           
<!-- BEGIN documentation -->
                            <li><a href="{DOCUMENTATION_HREF}" title="{DOCUMENTATION_TITLE}" target="cpg_documentation" class="navmenu">{DOCUMENTATION_LNK}</a></li>
<!-- END documentation -->
                    </ul>
Please help in solving it.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: The problem with the template of "Reynolds"
« Reply #1 on: April 12, 2012, 10:08:34 am »

Please attach your whole theme as zip file to your next reply. Of course you can also try to fix that issue yourself, by adding the mandatory template block 'view_log_files' to your menu template (just search for the displayed code in your theme's theme.php file and add something like
Code: [Select]
            <!-- BEGIN view_log_files -->
                <div class="admin_menu admin_float"><a href="viewlog.php" title="{VIEW_LOG_FILES_TITLE}">{VIEW_LOG_FILES_ICO}{VIEW_LOG_FILES_LNK}</a></div>
            <!-- END view_log_files -->
Logged

adibar

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: The problem with the template of "Reynolds"
« Reply #2 on: April 15, 2012, 05:38:29 pm »

Which line do I add this code?
I enclose the style files.
Logged

adibar

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: The problem with the template of "Reynolds"
« Reply #3 on: April 15, 2012, 05:55:25 pm »

OK.
In theme.php, in section
// HTML template for gallery admin menu
before the section
// HTML template for user admin menu
I added the following lines and it started working.

Code: [Select]
<!-- BEGIN view_log_files -->
                                        <li><a href="viewlog.php" title="{VIEW_LOG_FILES_TITLE}"><span>{VIEW_LOG_FILES_ICO}{VIEW_LOG_FILES_LNK}</span></a></li>
                                    <!-- END view_log_files -->
<!-- BEGIN exif_manager -->
                                        <li><a href="exifmgr.php" title="{EXIFMGR_TITLE}"><span>{EXIFMGR_ICO}{EXIFMGR_LNK}</span></a></li>
                                    <!-- END exif_manager -->
<!-- BEGIN overall_stats -->
                                        <li><a href="stat_details.php?type=hits&amp;sort=sdate&amp;dir=&amp;sdate=1&amp;ip=1&amp;search_phrase=0&amp;referer=0&amp;browser=1&amp;os=1&amp;mode=fullscreen&amp;page=1&amp;amount=50" title="{OVERALL_STATS_TITLE}" ><span>{OVERALL_STATS_ICO}{OVERALL_STATS_LNK}</span></a></li>
                                    <!-- END overall_stats -->
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: The problem with the template of "Reynolds"
« Reply #4 on: April 16, 2012, 09:14:15 am »

Please
tag your answer as "solved" by clicking on the "Topic Solved" button on the bar at the left hand side at the bottom of your thread.
Logged

adibar

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: The problem with the template of "Reynolds"
« Reply #5 on: June 18, 2012, 10:43:25 am »

Welcome back
The problem came back again. The script gives the message again:
Notice: Undefined offset: 8192 in /include/debugger.inc.php on line 112
The attached zipped style.
Please help.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: The problem with the template of "Reynolds"
« Reply #6 on: June 18, 2012, 03:10:23 pm »

This seems to be another issue. Your first issue was a template error. If you still get a template error, please post the error message.
Logged

adibar

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: The problem with the template of "Reynolds"
« Reply #7 on: June 19, 2012, 09:54:53 am »

I wrote
Notice: Undefined offset: 8192 in /include/debugger.inc.php on line 112

See for yourself: www.bartniccy.pl
Insertion of the code given by you does not help.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: The problem with the template of "Reynolds"
« Reply #8 on: June 19, 2012, 10:44:35 am »

Please try to replace all Coppermine core files (like doing a regular cpg1.5.x update). include/debugger.inc.php on line 112 is a blank line in cpg1.5.x, so I assume at least that file has been corrupted or you're still using cpg1.4.x, as I wasn't able to find some cpg1.5.x find in your gallery.


Insertion of the code given by you does not help.
That's not surprising, as this is a completely different issue.
Logged

adibar

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: The problem with the template of "Reynolds"
« Reply #9 on: June 19, 2012, 11:10:19 am »

Of course I'm using version 1.4 because the style of this version are not compatible with 1.5 - completely loses control. For this reason, not doing the update.

Going back to my file /include/debugger.inc.php
Starting from line 104 to 115 is as follows (line 112 causing the error is in bold):

Code: [Select]
        // NOTE: E_ERROR, E_PARSE, E_CORE_ERROR, E_CORE_WARNING, E_COMPILE_ERROR and E_COMPILE_WARNING
        // error levels will be handled as per the error_reporting settings.
        if ($errno == E_USER_ERROR) {
            if (USER_IS_ADMIN) {
                $errmsg = $errortype[$errno]." $filename line $linenum: ".$errmsg;
            } else {
                $errmsg = "A error occured while processing this page.<br />Please report the following error to the owner of this website.<br /><br /><strong>$errmsg</strong>";
            }
            [b]cpg_die(CRITICAL_ERROR, $errmsg, $filename, $linenum);[/b]
        }

        // set of errors for which a var trace will be saved

Its removal also does not work.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: The problem with the template of "Reynolds"
« Reply #10 on: June 19, 2012, 12:02:47 pm »

There's no support for cpg1.4.x since a lot of months. If you don't want to update, you have to solve that issue yourself.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.021 seconds with 19 queries.