Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Issues with the activation link for registered users  (Read 3193 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Rupert Avery

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Issues with the activation link for registered users
« on: May 29, 2012, 10:29:22 pm »

I am having issues with the activation link for registered users, please have a look by registering at
coppermine.ultima-gallery.com

please let me know if there is something I can do :)
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Issues with the activation link for registered users
« Reply #1 on: May 30, 2012, 10:45:19 am »

Please describe the issue.
Logged

Rupert Avery

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Issues with the activation link for registered users
« Reply #2 on: May 30, 2012, 01:00:04 pm »

The user gets the email which looks like this,

Quote
Thank you for registering at Ultima Gallery

In order to activate your account with username "testuser", you need to click on the link below or copy and paste it in your web browser.
http://coppermine.ultima-gallery.com/gallery/register.php?activate=9e056ffd573de4a20ee963eeb0ffe3b3

Regards,

The management of Ultima Gallery

But when they click on the link it takes them to a very broken version of my site and doesn't activate them.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Issues with the activation link for registered users
« Reply #3 on: May 30, 2012, 01:46:47 pm »

Adjust the "URL of your Coppermine gallery folder" in the config. It's currently
Code: [Select]
http://coppermine.ultima-gallery.com/gallery/but has to be
Code: [Select]
http://coppermine.ultima-gallery.com/
Logged

Rupert Avery

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Issues with the activation link for registered users
« Reply #4 on: May 30, 2012, 02:02:26 pm »

Okay I will try that thank you :)
Logged

Rupert Avery

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Re: Issues with the activation link for registered users
« Reply #5 on: May 30, 2012, 02:06:15 pm »

Adjust the "URL of your Coppermine gallery folder" in the config. It's currently
Code: [Select]
http://coppermine.ultima-gallery.com/gallery/but has to be
Code: [Select]
http://coppermine.ultima-gallery.com/

This worked perfectly thank you!! :) I thought I had tried that but I guess not!
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Issues with the activation link for registered users
« Reply #6 on: May 30, 2012, 02:07:19 pm »

Please
tag your answer as "solved" by clicking on the "Topic Solved" button on the bar at the left hand side at the bottom of your thread.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 20 queries.