Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: search is not working....  (Read 2553 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GoTTi

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 24
search is not working....
« on: March 20, 2012, 09:00:15 pm »

when i do a search in the gallery, the results show the image that i am looking for. when i click the thumbnail, it gives me a error: The selected album/file does not exist

help please. thank you.
Logged

GoTTi

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 24
Re: search is not working....
« Reply #1 on: March 20, 2012, 09:04:12 pm »

i think i figured it out. when i change the url of coppermine to www.site.com instead of site.com it somehow alters something...

should the site setting be set to www. or without the www.? does it matter?
Logged

GoTTi

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 24
Re: search is not working....
« Reply #2 on: March 20, 2012, 09:14:13 pm »

ya...some load from the search results and some dont. doing multiple test here with similar results.

isnt it suppose to be instant when the images are batch added to the gallery?
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: search is not working....
« Reply #3 on: March 21, 2012, 10:30:01 am »

Please post a link to your gallery and also tell us what you entered to the search form.
Logged

GoTTi

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 24
Re: search is not working....
« Reply #4 on: March 21, 2012, 05:04:16 pm »

seems to be working now. i reinstalled and added the images and it took a few but it seems to be working now.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: search is not working....
« Reply #5 on: March 21, 2012, 05:07:16 pm »

It it's solved, please
tag your answer as "solved" by clicking on the "Topic Solved" button on the bar at the left hand side at the bottom of your thread.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 19 queries.