Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Single Upload works Batch Upload does not work  (Read 25155 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Gary B

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 38
    • Hagerty High School
Single Upload works Batch Upload does not work
« on: February 24, 2012, 02:32:46 pm »

I have read as many different threads as I could find and switching to simple upload has made my Upload a single file work. However batch upload still does not work I have tried both the browser interface and the regular interface. I did notice on the regular interface it only defaults to checked for the new files...under the browsable interface all the photos are checked to be uploaded even though they are not new. Link to my photo gallery is:

http://www.hagertyhigh.scps.k12.fl.us/apps/cpg/

Thank you for any and all help getting my batch process to work again. It worked fine under 1.4x
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Single Upload works Batch Upload does not work
« Reply #1 on: February 24, 2012, 02:46:10 pm »

What exactly happens?
Logged

Gary B

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 38
    • Hagerty High School
Re: Single Upload works Batch Upload does not work
« Reply #2 on: February 24, 2012, 03:02:12 pm »

I get the green circular icon that looks like a radar screen that says access denied for every photo it is trying to add.

Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Single Upload works Batch Upload does not work
« Reply #3 on: February 24, 2012, 03:18:20 pm »

Check the file permissions with your FTP client and set them to 777 in case of doubt.
Logged

Gary B

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 38
    • Hagerty High School
Re: Single Upload works Batch Upload does not work
« Reply #4 on: February 24, 2012, 05:01:18 pm »

Ok I made sure the permissions are set correctly on all folders in the CPG folder...I wasn't sure which one needed the 777...still have the same issue with uploading using batch
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Re: Single Upload works Batch Upload does not work
« Reply #5 on: March 01, 2012, 01:34:57 pm »

Check the file permissions
of all files within the albums directory.
Logged

kcreative

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Single Upload works Batch Upload does not work
« Reply #6 on: March 12, 2012, 10:27:35 pm »

I have the same problem. We chande the permision to 777 (pictures, album) end it still can`t make thumbnail or resized picture. In january was everything ok with the same verzion (1.5.18). Where can the problem been?
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Single Upload works Batch Upload does not work
« Reply #7 on: March 13, 2012, 10:16:44 am »

Try to change the owner (chown) of all files and folders.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.03 seconds with 22 queries.