Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: No succesful login after bridge to SMF 2.0.2  (Read 5517 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ridersonline

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
No succesful login after bridge to SMF 2.0.2
« on: February 22, 2012, 11:39:10 am »

I have the following issue when trying to bridge coppermine and smf 2.0.2:

After bridge completed I click login...  smf login screen appears...  smf shows me still logged in but I login anyway...  directs me to smf home page...  when I go back to coppermine manually I am not logged in and cannot log in unless I disable bridge and use coppermine stand alone login.

History:
Fresh individual installs of everything.  Separate data bases initially. When I had troubles I read you want a single database and corrected this. Deleted config file and ran coppermine installer again pointing to smf data base.  All appears to set up properly.  Ran bridge again and same behavior.

I have deleted config file and gone through the steps in your documentation carefully three times.  Can't find my problem.

Status:
Everything running properly independantly with bridging currently disabled.


Coppermine install: http://ridersonline.org/2012/photo_gallery/
Bridging app install: http://ridersonline.org/2012/smf/
Coppermine version: cpg1.5.18
Bridging app version: SMF 2.0.2
Test user account: coppermine / test

BridgeManager settings:
Bridge app URL:  http://ridersonline.org/2012/smf/
Relative path to your bridge app's config file:  ../smf/
Cookie name or prefix:  SMFCookie878
Use bridge app custom groups?:  0

Do you want bridging enabled or disabled ?

Hope I have given the data you need to help me solve this. 

Thanks...  Jeff
Logged

ridersonline

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: No succesful login after bridge to SMF 2.0.2
« Reply #1 on: February 22, 2012, 11:42:43 am »

Note:  When reinstalling to smf data base coppermine installer did not like prefix cpg15x_  so I made it cpg15z_ if that helps.
Logged

ridersonline

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: No succesful login after bridge to SMF 2.0.2
« Reply #2 on: February 22, 2012, 11:53:31 am »

SOLVED - Just needed to log out of Forum...  close down browsers and clear cache.

Working great.  Too bad I spun  in circles for 3 days.  It was your documentation and forum that got me through it.

Thanks
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.188 seconds with 19 queries.