Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1] 2   Go Down

Author Topic: Gallery Not Showing For Some  (Read 5898 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

breatheheavy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Gallery Not Showing For Some
« on: February 07, 2012, 04:16:51 am »

Hello!

My name is Jordan. I run Coppermine  1.5.12 (stable) for a Britney Spears website. The link is: http://www.breatheheavy.com/xray/

Some users emailed in saying they can't see the gallery, just the header, advertisement, blank space, then the bottom ad. I know one user was using Internet Explorer. I searched the forum for an answer but couldn't seem to come across anything.

Template link is here: http://www.breatheheavy.com/xray/themes/hardwired/template.html

Was hoping to get some help - I'd greatly appreciate it.
Logged

breatheheavy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Re: Gallery Not Showing For Some
« Reply #1 on: February 08, 2012, 05:15:33 am »

Hi again. I tried on several different computers with Internet Explorer and only the header loaded. Was really hoping someone could help me out.
Logged

Joe Carver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1545
  • aka 'i-imagine'
    • Home Page
Re: Gallery Not Showing For Some
« Reply #2 on: February 08, 2012, 11:47:27 pm »

Check your site / theme here:
http://validator.w3.org/

It shows some errors.

If you and your users are using old versions of IE, then search the web for the term "Force Compatibility Mode".

breatheheavy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Re: Re: Gallery Not Showing For Some
« Reply #3 on: February 09, 2012, 05:27:14 am »

Check your site / theme here:
http://validator.w3.org/

It shows some errors.

If you and your users are using old versions of IE, then search the web for the term "Force Compatibility Mode".
Thanks for the tip! I think I had Google Analytics in the wrong spot. I don't have Internet Explorer on this computer (using a Macbook) but I'll find out from someone who is and update this.

You're great. Thanks.
Logged

breatheheavy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Re: Gallery Not Showing For Some
« Reply #4 on: February 09, 2012, 05:45:53 pm »

Argh it's still not showing for IE users even after the fix =/

What's my next step?
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Gallery Not Showing For Some
« Reply #5 on: February 24, 2012, 04:02:52 pm »

IE error console tells me an error in show_ads.js. Remove that script and try again.
Logged

breatheheavy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Re: Gallery Not Showing For Some
« Reply #6 on: March 16, 2012, 06:34:54 pm »

Hello. Sorry for the late reply!

I removed the ads, but still the gallery doesn't show in IE.

(http://i39.tinypic.com/2crlwfr.png)

Do I need to wait a little longer? Is there another solution?
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Gallery Not Showing For Some
« Reply #7 on: March 17, 2012, 09:18:09 am »

The script is still embedded at two locations.
Logged

breatheheavy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Re: Gallery Not Showing For Some
« Reply #8 on: March 20, 2012, 12:25:11 am »

Unfortunately I had to put the ads back because of ad revenue, however when they were removed it still did not show the gallery on internet explorer, so I imagine this is not the error.
Logged

breatheheavy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Re: Gallery Not Showing For Some
« Reply #9 on: March 20, 2012, 12:25:53 am »

Also, I tried using another theme with the ads, and it showed fine. It's something with template.html I imagine =/
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Gallery Not Showing For Some
« Reply #10 on: March 20, 2012, 09:27:17 am »

Please attach your whole theme as zip file to your next reply, so I can test (and modify) it in my gallery.
Logged

breatheheavy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Re: Gallery Not Showing For Some
« Reply #11 on: March 22, 2012, 07:19:35 pm »

Thank you so much for looking into this!!! Theme attached
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Gallery Not Showing For Some
« Reply #12 on: March 23, 2012, 10:04:45 am »

That theme won't work, as mandatory files are missing.
Logged

breatheheavy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Re: Gallery Not Showing For Some
« Reply #13 on: March 30, 2012, 07:02:50 pm »

What files are missing?
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Gallery Not Showing For Some
« Reply #14 on: March 30, 2012, 10:28:18 pm »

You attached just the images folder of your theme.
Logged

breatheheavy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Re: Gallery Not Showing For Some
« Reply #15 on: March 30, 2012, 11:14:03 pm »

Wow I am so sorry.

Here you go:
Logged

breatheheavy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Re: Gallery Not Showing For Some
« Reply #16 on: April 02, 2012, 09:05:26 pm »

Any luck on this?  :-*
Logged

Joe Carver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1545
  • aka 'i-imagine'
    • Home Page
Re: Gallery Not Showing For Some
« Reply #17 on: April 03, 2012, 12:38:02 am »

You are running cpg 1.5.12.
Quote
<!--Coppermine Photo Gallery 1.5.12 (stable)-->

Upgrade immediately. See the notice at the top of the page.
Quote
cpg1.5.20 Security release - upgrade mandatory!

Please be patient - there are few volunteers and Αndré has been very busy.
(see the notice at the top of the page)

Have you asked the people having trouble to clear their cache since you have changed things in your theme?

breatheheavy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Re: Gallery Not Showing For Some
« Reply #18 on: April 03, 2012, 01:12:12 am »

Yes I have. Man, I just hired someone 3 weeks ago to upgrade it and there's already a new version! ha. I've tried on multiple computers and I can't seem to fix this error :/

What is it about this theme that's causing this :$

Thanks for the reply
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Gallery Not Showing For Some
« Reply #19 on: April 03, 2012, 10:22:04 am »

Open style.css, find
Code: [Select]
filter: dropshadow(color=#000000 offx=1, offy=1);and remove it.
Logged
Pages: [1] 2   Go Up
 

Page created in 0.022 seconds with 19 queries.