Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: can't hover correctly the main menu  (Read 3049 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

alexandre596

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 34
can't hover correctly the main menu
« on: January 30, 2012, 04:31:37 am »

I was designing my theme
then, I changed the margin of the main menu, and now I can't hover it correctly!!  :'(

here, take a look

http://katyperryonline.org/galeria/index.php?theme=abertura

someone, please???
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15760
Re: can't hover correctly the main menu
« Reply #1 on: January 31, 2012, 10:00:16 am »

I suggest to undo the change and then we can have a look at your theme and find a solution how to display it as you want.
Logged

alexandre596

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 34
Re: can't hover correctly the main menu
« Reply #2 on: January 31, 2012, 04:32:38 pm »

i only changed one thing

from this

Quote
.dropmenu li a.firstlevel span.firstlevel {
    display: block;
    position: relative;
    left: -5px;
    padding-left: 5px;
    height: 22px;
    line-height: 19px;
}

to this

Quote
.dropmenu li a.firstlevel span.firstlevel {
    display: block;
    position: relative;
    left: 90px;
    padding-left: 5px;
    height: 22px;
    line-height: 19px;
}

now it's back to the way it was
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15760
Re: can't hover correctly the main menu
« Reply #3 on: January 31, 2012, 04:38:09 pm »

I'd add new properties for
Code: [Select]
<div id="main_menu">e.g.
Code: [Select]
padding-left: 85px;
Logged

alexandre596

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 34
Re: can't hover correctly the main menu
« Reply #4 on: January 31, 2012, 04:48:40 pm »

the last one is right now, but only the last =/
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15760
Re: can't hover correctly the main menu
« Reply #5 on: January 31, 2012, 04:55:56 pm »

It worked while I tested it with Firebug on-the-fly. Please attach your whole theme as zip file to your next post.
Logged

alexandre596

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 34
Re: can't hover correctly the main menu
« Reply #6 on: January 31, 2012, 05:01:41 pm »

attached
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15760
Re: can't hover correctly the main menu
« Reply #7 on: February 01, 2012, 10:26:48 am »

Again, undo your change and add this to your theme's style.css file:
Code: [Select]
#main_menu {
    padding-left: 85px;
}

That's what I initially suggested and works as expected in my local testbed.
Logged

alexandre596

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 34
Re: can't hover correctly the main menu
« Reply #8 on: February 01, 2012, 03:29:54 pm »

I thought it was about the .main_menu haha

worked, THANK YOU SOOOOO MUCH
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15760
Re: can't hover correctly the main menu
« Reply #9 on: February 01, 2012, 03:31:17 pm »

Please
tag your answer as "solved" by clicking on the "Topic Solved" button on the bar at the left hand side at the bottom of your thread.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 21 queries.