Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: usergal_alphatabs with numbers  (Read 4814 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mimatadero

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
usergal_alphatabs with numbers
« on: December 31, 2011, 03:26:42 pm »

hello

is possible that the usergal_alphatabs plugin show the numbers for search in gallery?

thankU
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: usergal_alphatabs with numbers
« Reply #1 on: January 04, 2012, 03:30:30 pm »

I don't understand what you're asking for, sorry.
Logged

mimatadero

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: usergal_alphatabs with numbers
« Reply #2 on: January 05, 2012, 11:40:11 am »

hello

i have a user gallery with the plugin "jump by username" like:

http://www.cienciaengalego.org/Coppermine/index.php?cat=1

I will also appear the numbers 0 through 9 for the users that their names start with numbers

thank you
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: usergal_alphatabs with numbers
« Reply #3 on: January 05, 2012, 01:55:04 pm »

Open codebase.php, find
Code: [Select]
    function makejumpbox(){
        global $lang_plugin_php;
        starttable('100%', $lang_plugin_php['usergal_alphatabs_jump_by_username'], 26);
        echo '<tr>';
        foreach (range('A', 'Z') as $letter){
            echo '<td width="'.(100/26).'%" align="center"><a href="index.php?cat=1&letter='.$letter.'"> '.$letter.' </a></td>';
        }
        echo '</tr>';
        endtable();
    }
and replace with
Code: [Select]
    function makejumpbox(){
        global $lang_plugin_php;
        starttable('100%', $lang_plugin_php['usergal_alphatabs_jump_by_username'], 36);
        echo '<tr>';
        foreach (array_merge(range(0, 9), range('A', 'Z')) as $letter){
            echo '<td width="'.(100/36).'%" align="center"><a href="index.php?cat=1&letter='.$letter.'"> '.$letter.' </a></td>';
        }
        echo '</tr>';
        endtable();
    }

additionally, replace all occurrences of
Code: [Select]
$superCage->get->getAlphawith
Code: [Select]
$superCage->get->getAlNum
Logged

mimatadero

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: usergal_alphatabs with numbers
« Reply #4 on: January 07, 2012, 03:12:36 pm »

is perfect!!

but...the 0 number dont work!!!!     (1-9 work good)
Logged

mimatadero

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: usergal_alphatabs with numbers
« Reply #5 on: January 07, 2012, 06:22:20 pm »

i found the error. in line 300 replace
if ($l = $getLetter) $sql .= "AND UPPER({$f[\'username\']}) LIKE \'$l%\' ";
by
if ($l == $getLetter) $sql .= "AND UPPER({$f[\'username\']}) LIKE \'$l%\' ";

thnak you again
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.02 seconds with 20 queries.