Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: No users under users button except for original admin  (Read 5518 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bhunted

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
No users under users button except for original admin
« on: December 19, 2011, 04:19:15 pm »

Hi, I apologize if this has been answered. I've search through all the docs and forum and can't find a difinitive answer.
I tried to bridge the latest version of coppermine with smf 1.1.15 and could not get the redirect to work so I gave up and went back to unbridge.
Now that I've unbridged, I can only see me in there. There were 2 others that no longer show up under the user link. But yet, if I want to try add them back, it says they already exist. Also, if I want to move an album to someone else, they show there but still not in the user list.
How do I correct this? Thanks in advance..

-John
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Re: No users under users button except for original admin
« Reply #1 on: December 19, 2011, 04:26:01 pm »

Please post a link to your gallery.
Logged

bhunted

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Re: No users under users button except for original admin
« Reply #3 on: December 20, 2011, 11:19:20 am »

Your gallery seems to be successfully unbridged.

Please have a look at the Coppermine database (especially the users table), I guess the missing users reside in a user group that doesn't exist.
Logged

bhunted

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: No users under users button except for original admin
« Reply #4 on: December 20, 2011, 12:14:01 pm »

OK, what do I look for and/or change when I find it. Do I add it somewhere or?
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Re: No users under users button except for original admin
« Reply #5 on: December 20, 2011, 12:18:17 pm »

Locate the users, have a look at the user_group IDs and search for that ID(s) in the user_groups table. I guess they don't exist. If they exist, just compare those users with working users. I assume you'll find some differences.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.11 seconds with 20 queries.