Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: upgrade 1.5.8 to 1.5.16 - gallery up but blank after login  (Read 4758 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

steakfries

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
upgrade 1.5.8 to 1.5.16 - gallery up but blank after login
« on: December 14, 2011, 02:41:39 pm »

Upgraded test instance, Gallery is up, but no admin functions as I get a blank screen after login. Read through the countless pages of similar posts, re-read and re-read documentation, but didn't find a solution, though its probably there somewhere.  Update script ran fine. Tried many browsers, many machines. I am using /bridge/ad.inc.php which works fine on production machine. Permissions are ok.  I would rather pm the site link if anyone is interested or has any thoughts.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: upgrade 1.5.8 to 1.5.16 - gallery up but blank after login
« Reply #1 on: December 14, 2011, 02:58:03 pm »

I am using /bridge/ad.inc.php
1. Such a bridge file doesn't exist in the official Coppermine package
2. If you get a blank login page, you don't get it from Coppermine, but from your bridging app, as Coppermine drops its own login feature in that case
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 20 queries.