Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Chosen album photo not working with Lastalb run  (Read 2719 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hanna.

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 227
  • webstar
Chosen album photo not working with Lastalb run
« on: November 14, 2011, 04:23:44 pm »

I wanted to ask about the album photo which you can set in the album properties. In one of my coppermine, the album image is the "image" for latest albums too. It's hard to explain but I'll show an example:

In my other coppermine: http://kristinphotos.us/index.php?cat=10
I chose this pink photo to be my album photo and it works with the latest album above too.

In my new coppermine (the trouble one): http://nicolerichiefan.org/photos/index.php?cat=21
I chose (Ben Watts (Marie Claire UK Magazine) an album photo which doesnt go with the lastalb one...

How do I put the setting so all my album image goes with the lastalb image?

Thanks in advance!
Logged

hillyb87

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 23
Re: Chosen album photo not working with Lastalb run
« Reply #1 on: November 15, 2011, 01:25:43 am »

Any idea when the new fetch is coming out?

Cant wait for it! Cant get it done now :(
Logged

Hanna.

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 227
  • webstar
Re: Chosen album photo not working with Lastalb run
« Reply #2 on: November 15, 2011, 02:01:46 am »

Is there a fetch to do this??? Cant I just activate it someplace?
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Chosen album photo not working with Lastalb run
« Reply #3 on: November 15, 2011, 03:20:55 pm »

@hillyb87: please don't hijack threads and ask unrelated question. Thanks.

@Hanna.: Please have a look at the following threads:
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.032 seconds with 19 queries.