Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Weird upload error - only found one other mention of it on the forum  (Read 3799 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Larry Reese

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12

I searched and read the docs, and I can't find out why this is happening.  I've uploaded thousands of files with no problem, then, on some, it will try and the execution bar will slowly creep across, then the error screen will pop up with this text (I tried to take the spaces out but it won't let me):



"Error - thetravellersite.com

body {behavior: url(themes/curve/csshover3.htc );}
.dropmenu li {width: 1px;} .dropmenu li a.firstlevel span.firstlevel {white-space: nowrap;} .main_menu {overflow: auto;}

/*  */
       
                   
               
         
           
                thetravellersite.com
                Fun, photos, and occassionally something to think about
           
       
       
   
       
           
                   


               
                    Home
                   
               


               
                    Login
               

               




               
                    Search
               


               
             
           
           
           
       
   
   
       
                               
                        Error
                        You don't have permission to perform this operation.


                       
                   

             
       
   
   
       
           
           
Powered by Coppermine Photo Gallery"
       
   


Please help if you can.  Thanks,

Larry
Logged

Larry Reese

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: Weird upload error - only found one other mention of it on the forum
« Reply #1 on: October 29, 2011, 06:30:25 am »

Tried to the edit the OP but couldn't seem to find how to do it.  Wanted to add that the other thread where this error is mentioned did not offer a solution.

LR
Logged

Larry Reese

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: Weird upload error - only found one other mention of it on the forum
« Reply #2 on: November 01, 2011, 03:43:16 am »

Holy cow!  No one has any idea what this error means? 

It is very weird, only some files and not others generate this error on any particular upload.  If the error happens and the file does not upload, the upload queue does not abort and can continue with other files once you clear the error message pop up.

LR
Logged

Larry Reese

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: Weird upload error - only found one other mention of it on the forum
« Reply #3 on: November 02, 2011, 08:33:40 pm »

More data:  When I try to upload one of these files individually (using the "simple - one file at a time" drop down menu on the uploads page in Coppermine) it gives me a big red X error report and says "Critical Error:  Script called without required parameter(s)"

I still can't figure this one out.  Plenty of other files will upload without a problem - I don't understand why these few won't. 

Just FYI - the error report from the original posting appears in a white text pop up box, while this one appears in a red bar "inside" coppermine itself. 

Any ideas at all?

LR
Logged

Larry Reese

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: Weird upload error - only found one other mention of it on the forum
« Reply #4 on: November 02, 2011, 11:17:29 pm »

Next chapter in the saga - I uploaded all the files via FTP then tried to "batch add" them.  This worked for all but two of the files.  So, more or less, my particular problem is "solved" but not the actual errors that occurred.

Thanks everyone for reading and following the thread.  I will close it out now with a "solved" tag.

Larry Reese
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15760
Re: Weird upload error - only found one other mention of it on the forum
« Reply #5 on: November 03, 2011, 03:35:09 pm »

I guess your pictures are too big and you run into memory issues. Impossible to say without a test account and some more details about the files that fail to upload.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.022 seconds with 19 queries.