Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Internet explorer 9 ??  (Read 4556 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

altenae

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 254
Internet explorer 9 ??
« on: October 24, 2011, 09:17:46 pm »

Hi,

I have a problem (also other uploaders)

This problem is only there with IE 9.

You start uploading
Then you click continue
Now a white page is presented (like communication is lost)
Backspace will bring me back to the beginning of the upload.
The second try always work.

This happens with coppermine 1.3 and 1.4 and 1.5 in combination with only IE9.

Any thoughts about this ?
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15760
Re: Internet explorer 9 ??
« Reply #1 on: October 25, 2011, 12:06:56 pm »

Which upload mode do you use (HTTP/single, Flash, FTP/Batch)?

Please also post a link to your gallery and a test user (non-admin) account with upload privileges, so we can test it ourselves.
Logged

altenae

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 254
Re: Internet explorer 9 ??
« Reply #2 on: October 25, 2011, 01:49:22 pm »

Most of the time with the single upload.

Only with the first upload this happens in combination with IE9

www.wildlife-photos.org/cpg132

userid : test
password : test
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15760
Re: Internet explorer 9 ??
« Reply #3 on: October 25, 2011, 02:19:17 pm »

Most of the time with the single upload.
Maybe my question wasn't clear enough. Which upload modes don't work as expected. Just the single uploader? Does it work for you with the other upload methods? Please try with the same file(s).
Logged

altenae

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 254
Re: Internet explorer 9 ??
« Reply #4 on: October 25, 2011, 02:29:34 pm »

The first upload of the day with IE 9 has this problem with the single uploader.

With the other upload (multiple) sometimes it goes wrong.

I never have this problem with FireFox 6.....Only with IE9 on al mine coppermine galleries.

Edward
Logged

altenae

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 254
Re: Internet explorer 9 ??
« Reply #5 on: October 25, 2011, 02:30:51 pm »

Maybe you can try to upload a single file (method) with IE 9.
Then when you hit continue it goes wrong.

I think it has something to do with IE9.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15760
Re: Internet explorer 9 ??
« Reply #6 on: October 25, 2011, 02:48:50 pm »

I've currently no access to IE9. Will try later.
Logged

phill104

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4841
    • Windsurf.me
Re: Internet explorer 9 ??
« Reply #7 on: October 25, 2011, 04:17:20 pm »

I tried uploading a file both with IE8 and IE9 and both failed with

Quote
   Internet Explorer cannot display the webpage
   
   What you can try:
    Diagnose Connection Problems 
 
     More information

This problem can be caused by a variety of issues, including:

•Internet connectivity has been lost.
•The website is temporarily unavailable.
•The Domain Name Server (DNS) is not reachable.
•The Domain Name Server (DNS) does not have a listing for the website's domain.
•There might be a typing error in the address.
•If this is an HTTPS (secure) address, click Tools, click Internet Options, click Advanced, and check to be sure the SSL and TLS protocols are enabled under the security section.

For offline users

You can still view subscribed feeds and some recently viewed webpages.
To view subscribed feeds

1.Click the Favorites Center button , click Feeds, and then click the feed you want to view.

To view recently visited webpages (might not work on all pages)

1.Click Tools , and then click Work Offline.
2.Click the Favorites Center button , click History, and then click the page you want to view.
 

I think this may be a server issue. Is there anything in the server logs?
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

altenae

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 254
Re: Internet explorer 9 ??
« Reply #8 on: October 25, 2011, 04:25:55 pm »

Thanks for checking.

With FireFox 6 no issues at al.
It al started for me with the upgrade to IE 9

Edward.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.056 seconds with 20 queries.