Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Lost Access To Admin Panel  (Read 4380 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

withlovestudio

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Lost Access To Admin Panel
« on: October 02, 2011, 08:20:51 am »

I have the following issue when trying to bridge coppermine and PHPbb:
I paid someone to bridge my forum and my gallery. They had to bail on me because of computer problems so I am left to do this alone and I have no idea what I am doing. How exactly do you log into the gallery as an admin in order to create different albums and such? When I click log in, it takes me back to the forum where I log in as the admin but when I return to the gallery it is still telling me to log in.

Coppermine install: http://withlovestudio.net/gallery/
Forum install: http://withlovestudio.net/forum/
Coppermine version: 1.5.1
Forum version: PHPbb 3.0.8
Test user account: username: designertest / password: puppy47



------------------------------------------------------
BridgeManager settings:
Forum URL:  http://mysite.tld/test/foo_bar
Relative path to your BBS's config file:  ../bla/
Use post-based groups?:  0
Cookie name/preifx (if applicable)

^^^^I have no idea what all of this is since I did not bridge the two. Can anyone help me please?
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Re: Lost Access To Admin Panel
« Reply #1 on: October 05, 2011, 02:02:42 pm »

You should read the bridging docs: http://documentation.coppermine-gallery.net/en/bridging.htm


BridgeManager settings:
Forum URL:  http://mysite.tld/test/foo_bar
Relative path to your BBS's config file:  ../bla/

Use post-based groups?:  0
Cookie name/preifx (if applicable)
Those settings are obviously wrong.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 19 queries.