Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Batch Upload Albums/Files Visible but cannot select no errors  (Read 4733 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bcbob

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Batch Upload Albums/Files Visible but cannot select no errors
« on: September 09, 2011, 05:39:10 pm »

during the batch upload process via ftp, i can see all of the files i have added to the albums directory but there are no thumnails and no way to select the files.
I believe i have followed all of the tests i can do and have now run out of ideas. screenshot attached.

Mainly it is for ftp backup of my digital pics but i did want to have a front end gui to make it more accessible

PHP is running GD2
i can upload single files via http
all file permissions are set to 777
i am running 1.5.16

anybody have any ideas? Any help would be appreciated.

http://www.bcbob.co.uk/pics/
user: test_user
Pass: dummy

Many thanks
Logged

bcbob

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Batch Upload Albums/Files Visible but cannot select no errors
« Reply #1 on: September 09, 2011, 06:40:28 pm »

The image shows thumbnails not visible, this is only because i have been trying different ways to see if it will upload.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Re: Batch Upload Albums/Files Visible but cannot select no errors
« Reply #2 on: September 12, 2011, 01:42:14 pm »

Try if it works when you remove the dots from the folder names.
Logged

bcbob

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Batch Upload Albums/Files Visible but cannot select no errors
« Reply #3 on: September 21, 2011, 07:53:06 pm »

Have taken the dots out of the foldernames, but the result is the same.

unless someone has any good ideas i think ill have to give up on coppermine as a gui and find another method.

Thanks

Rob
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Re: Batch Upload Albums/Files Visible but cannot select no errors
« Reply #4 on: September 21, 2011, 09:20:36 pm »

Maybe a stupid question, but have you clicked the "OK" button which we can see on your screenshot?
Logged

bcbob

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Batch Upload Albums/Files Visible but cannot select no errors
« Reply #5 on: September 22, 2011, 06:47:04 pm »

I have had to get rid of coppermine and have moved to Gallery3 as could not get it to work, but thanks anyway.

Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.019 seconds with 21 queries.