Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Missing Rate/Captcha images  (Read 5984 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ronen1m

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Missing Rate/Captcha images
« on: August 30, 2011, 07:11:59 pm »

Hi,

I've just upgraded from 1.4.X to 1.5.14.
First it looks great ! so many new options :)

I'm missing the images of the captcha and of the rating (I think it is the star thing...).
I found many topics here that are related but I couldn't understand from them how to solve the problem.
It is still a code change?  maybe I'm missing the images or the path it wrong?

I'll be happy for any help !!
Thanks!
Ronen

My website -
http://talronto.com/PhotoAlbum/
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Missing Rate/Captcha images
« Reply #1 on: August 30, 2011, 08:17:54 pm »

Rating images works as expected with the curve theme, so you're probably using a theme hat has been designed for cpg1.4.x: http://talronto.com/PhotoAlbum/displayimage.php?album=5&pid=87&theme=curve

captcha.php doesn't return anything. Please make sure you have no cpg1.4.x captcha plugin installed, as cpg1.5.x has a built-in captcha function.
Logged

ronen1m

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Missing Rate/Captcha images
« Reply #2 on: August 30, 2011, 09:33:14 pm »

Thanks for your help !

As for the theme, thanks for solving my problem !  Didn't know it was a theme issue.... thanks for that.

As for the captcha,
I have uninstalled Captcha for 1.4.X before I upgraded to 1.5.X
But maybe few captcha.php got left in few dirs....
Proper solution will to copy from the 1.5.X package to the ftp dir, right?
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Missing Rate/Captcha images
« Reply #3 on: August 30, 2011, 10:46:56 pm »

It won't hurt to replace all files 8)
Logged

ronen1m

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Missing Rate/Captcha images
« Reply #4 on: August 30, 2011, 10:55:11 pm »

Oh but I did !
Except the Album dir and one more file they said not to overwrite...
everything else was replaced.
Logged

ronen1m

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Re: Missing Rate/Captcha images
« Reply #5 on: August 31, 2011, 12:40:05 am »

It won't hurt to replace all files 8)

It didn't work....
I'm still missing the captcha icon image.... any idea why...?
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Missing Rate/Captcha images
« Reply #6 on: August 31, 2011, 09:08:09 am »

I have uninstalled Captcha for 1.4.X before I upgraded to 1.5.X
The plugin folder still exists (http://talronto.com/PhotoAlbum/plugins/captcha/). Please try if it works when you delete it.
Logged

ronen1m

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Missing Rate/Captcha images
« Reply #7 on: August 31, 2011, 05:42:20 pm »

Great !!
It works !!

Thanks a lot !
(not sure why it didn't delete it during uninstall....)

Thanks again for your help !

Ronen
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Missing Rate/Captcha images
« Reply #8 on: August 31, 2011, 06:46:44 pm »

Please
tag your answer as "solved" by clicking on the "Topic Solved" button on the bar at the left hand side at the bottom of your thread.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 20 queries.