Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Missing Rate/Captcha images  (Read 4457 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ronen1m

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Missing Rate/Captcha images
« on: August 30, 2011, 07:11:59 pm »

Hi,

I've just upgraded from 1.4.X to 1.5.14.
First it looks great ! so many new options :)

I'm missing the images of the captcha and of the rating (I think it is the star thing...).
I found many topics here that are related but I couldn't understand from them how to solve the problem.
It is still a code change?  maybe I'm missing the images or the path it wrong?

I'll be happy for any help !!
Thanks!
Ronen

My website -
http://talronto.com/PhotoAlbum/
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Re: Missing Rate/Captcha images
« Reply #1 on: August 30, 2011, 08:17:54 pm »

Rating images works as expected with the curve theme, so you're probably using a theme hat has been designed for cpg1.4.x: http://talronto.com/PhotoAlbum/displayimage.php?album=5&pid=87&theme=curve

captcha.php doesn't return anything. Please make sure you have no cpg1.4.x captcha plugin installed, as cpg1.5.x has a built-in captcha function.
Logged

ronen1m

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Missing Rate/Captcha images
« Reply #2 on: August 30, 2011, 09:33:14 pm »

Thanks for your help !

As for the theme, thanks for solving my problem !  Didn't know it was a theme issue.... thanks for that.

As for the captcha,
I have uninstalled Captcha for 1.4.X before I upgraded to 1.5.X
But maybe few captcha.php got left in few dirs....
Proper solution will to copy from the 1.5.X package to the ftp dir, right?
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Re: Missing Rate/Captcha images
« Reply #3 on: August 30, 2011, 10:46:56 pm »

It won't hurt to replace all files 8)
Logged

ronen1m

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Missing Rate/Captcha images
« Reply #4 on: August 30, 2011, 10:55:11 pm »

Oh but I did !
Except the Album dir and one more file they said not to overwrite...
everything else was replaced.
Logged

ronen1m

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Re: Missing Rate/Captcha images
« Reply #5 on: August 31, 2011, 12:40:05 am »

It won't hurt to replace all files 8)

It didn't work....
I'm still missing the captcha icon image.... any idea why...?
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Re: Missing Rate/Captcha images
« Reply #6 on: August 31, 2011, 09:08:09 am »

I have uninstalled Captcha for 1.4.X before I upgraded to 1.5.X
The plugin folder still exists (http://talronto.com/PhotoAlbum/plugins/captcha/). Please try if it works when you delete it.
Logged

ronen1m

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10
Re: Missing Rate/Captcha images
« Reply #7 on: August 31, 2011, 05:42:20 pm »

Great !!
It works !!

Thanks a lot !
(not sure why it didn't delete it during uninstall....)

Thanks again for your help !

Ronen
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Re: Missing Rate/Captcha images
« Reply #8 on: August 31, 2011, 06:46:44 pm »

Please
tag your answer as "solved" by clicking on the "Topic Solved" button on the bar at the left hand side at the bottom of your thread.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 19 queries.