Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: "Restore factory defaults" causes error  (Read 3843 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

thegreatfutz

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
"Restore factory defaults" causes error
« on: June 26, 2004, 05:37:35 am »

I did a fresh install of Coppermine 1.3.0, and set everything correctly to its default values.  I messed up on a minor setting (not important) and I clicked "Restore factory default" in the Config section to receive this error:

Quote
While executing query "









REPLACE INTO cpg11d_config VALUES ('albums_per_page', '12')" on 0

mySQL error: Table 'db.cpg11d_config' doesn't exist
I never had any previous CPG versions installations on my server before so I know it's something with the 1.1.x version.

What can I do to make the "Restore factory default" button work?  My gallery is at http://gallery.thegreatfutz.net.
Logged

Tarique Sani

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 2712
    • http://tariquesani.net
Re: "Restore factory defaults" causes error
« Reply #1 on: June 26, 2004, 06:20:58 am »

This is a known problem it is being worked upon...
Logged
SANIsoft PHP applications for E Biz

thegreatfutz

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: "Restore factory defaults" causes error
« Reply #2 on: June 26, 2004, 06:56:49 am »

Sorry, I didn't know that.  It didn't ring up anything when I searched.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: "Restore factory defaults" causes error
« Reply #3 on: June 26, 2004, 08:49:39 am »

has been discovered only recently and is being discussed in the closed dev board, so you're not to blame - there haven't been any public postings about this issue so far. Thanks for reporting!

GauGau
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.373 seconds with 19 queries.