Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Mutli upload -> Server IO error  (Read 5307 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

olli80

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 24
Mutli upload -> Server IO error
« on: November 24, 2011, 09:13:05 am »

Hi there,

im running Coppermine Photo Gallery 1.5.16 (stable)

My problem:

Single upload is working fine.
Flash multi upload is not working! I receive a IO Server error.

The photo gallery is hosted by an professional hoster. Upload is set to ON and all other .ini settings should be fine.

I added a test account for uploading:

http://clan-got.de
user:testor
pw: testit

Debuging is turned ON!
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15760
Re: Mutli upload -> Server IO error
« Reply #1 on: November 24, 2011, 12:10:31 pm »

Works for me as expected:
Quote
Your file was uploaded successfully.
It will be visible after admin approval.
Logged

olli80

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 24
Re: Mutli upload -> Server IO error
« Reply #2 on: November 24, 2011, 12:49:34 pm »

Right now i´m totaly confused.....

I just tried it again:
-> Log off
-> Sign in as "Testor"
-> Tried to upload test .jpg to album "Testalbum" with Flash uploader
-> error again..........

Maybe it has to deal with my Firefox 8.0 ???? Which browser you are using?
You have done you upload with Flash uploader right?

Here you see the error message:

Code: [Select]
SWF DEBUG: Event: uploadProgress (OPEN): File ID: SWFUpload_0_0
SWF DEBUG: Event: uploadError : IO Error : File ID: SWFUpload_0_0. IO Error: Error #2038
SWF DEBUG: Event: uploadComplete : Upload cycle complete.
Error Code: IO Error, File name: Winter.jpg, Message: Error #2038
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15760
Re: Mutli upload -> Server IO error
« Reply #3 on: November 24, 2011, 01:12:14 pm »

I'm using Firefox 8 (portable edition) and used the flash uploader. As it worked for me there's possibly something wrong on your machine.
Logged

olli80

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 24
Re: Mutli upload -> Server IO error
« Reply #4 on: November 24, 2011, 02:19:53 pm »

Oh yes, you are right.

Trying Flash upload from another computer is working fine.

So what is wrong with my machine? Are there additionaly settings i have to set on my local machine???
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15760
Re: Mutli upload -> Server IO error
« Reply #5 on: November 24, 2011, 02:43:43 pm »

I don't know and we cannot support such issues, sorry. Reinstalling Firefox and/or the Flash player plugin may fix your issue.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.019 seconds with 20 queries.