Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Captcha image: it doesn't show!  (Read 4154 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

trapne;

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 27
Captcha image: it doesn't show!
« on: May 28, 2011, 11:11:11 am »

Hello there, everyone!
I've got a problem in my gallery, it's all because of my theme, I guess.
My captcha image doesn't show! When I able this option, users can't leave a comment because image won't display! They just don't see it - neither I.
I already talked to my server administrator, and he created another gallery on his server: well, in that gallery there was the captcha image. So I think it's my gallery that doesn't work well.
Any suggestions?
(Since a lot of spam bots are registering to my gallery, I can't able comments without captcha, 'cause they will mess up with it!)

Please, help me >.<
Thanks in advance!


Here's a link to the gallery: http://www.tokiohotel-db.com/gallery/
Logged

Joe Carver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1543
  • aka 'i-imagine'
    • Home Page
Re: Captcha image: it doesn't show!
« Reply #1 on: May 29, 2011, 12:57:30 pm »

Make certain that you have uploaded all of your cpg 1.5.12 files and you have no cpg 1.4.x files remaining.

This link should return an image: http://www.tokiohotel-db.com/gallery/captcha.php - it does not.

Your custom theme could also be interfering...the page source does not look right. Try with the Curve theme.


Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Captcha image: it doesn't show!
« Reply #2 on: May 31, 2011, 11:06:10 am »

It works as expected with the curve theme: http://www.tokiohotel-db.com/gallery/captcha.php?theme=curve

So your theme is the culprit. If I look at the HTML source, it might be the following part that is located much too early in your code:
Quote
<script src="http://www.fanfusion.org/ads3/f.js"></script>
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.019 seconds with 20 queries.