Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Reset everything?  (Read 2307 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

flawless efron

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Reset everything?
« on: June 02, 2011, 09:03:36 pm »

My gallery (flawlessefron.com/gallery) is uploading the pictures weird, http://flawlessefron.com/gallery/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pid=863#top_display_media Is there a way to reset the settings or get rid of that? Also the pictures are huge when you click it, how do I change that? Thanks! :)
Logged

Joe Carver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1545
  • aka 'i-imagine'
    • Home Page
Re: Reset everything?
« Reply #1 on: June 03, 2011, 01:10:14 am »

To start with - you are using illegal characters for your filenames.
011~12.jpg
Do not use the ~ character in file / folder names. Use only alphanumeric and the _ and - characters.

Secondly - your theme has not been properly updated for cpg 1.5.x. Read your document package.

Lastly - Yes, you could reset what you have done, but the best thing to do would be to read your documents about file and image settings.

flawless efron

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Reset everything?
« Reply #2 on: June 03, 2011, 03:17:18 am »

Thank you for that help!
I have one more quick question. When I upload it says the file is too large. I have 40 plus pictures to upload sometimes and I don't want to resize all of them, is there a way to fix that without doing that or is that the only way?
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Reset everything?
« Reply #3 on: June 07, 2011, 05:32:25 pm »

is there a way to fix that without doing that or is that the only way?
You can set the limit in the config:
read your documents about file and image settings.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.049 seconds with 20 queries.