Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Search facility not working  (Read 1762 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nickfinan

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Search facility not working
« on: May 30, 2011, 02:32:02 pm »

Hi

My site can be reached by going to www.photographers-world.com/imagegalleries

When I click on the search facility looking for files I know are there, it says that files are not there or it takes me to a completely different file altogether, not related in any way to the parameters set in the search facility. Any ideas? Nick:)
Logged

nickfinan

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Search facility not working
« Reply #1 on: May 30, 2011, 02:45:08 pm »

As an addition to the post I made re search not working, when you click on a file that the search has come up with it seems to take you to ONE users gallery only. If you type any of that users file info into the search parameters it DOES find their work.????
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Re: Search facility not working
« Reply #2 on: May 31, 2011, 12:29:40 pm »

I cannot confirm that behavior in your gallery. I just searched for "e" (which found 961 files) and when I click on a thumbnail everything works as expected. Can you please post some examples which doesn't work in your opinion?
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 21 queries.