Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Coppermine 1.5.12 and Joomla 1.5.23 visual integration Problem  (Read 5317 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

phatair

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 50

Hi,

i have a problem with the joomla integration. I installed the newest coppermine version 1.5.12 and the newest Joomla 1.5.23 Version. I installed the mehdis bridge for J1.5 and Cpg1.5.
The installation works good and the integration too but the visual integration dont work. i installed the plugin and also changed my stlye.css with the css generator on mehdis homepage. but the visual integration looks bad.
you can see this on my page http://www.evol-eno.de and then go on the left side on "Bilder"

Maybe the bridge is not compatible with the cpg or joomla version i installed?
It would be great if someone can help me.
Thanks.
Logged

phatair

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 50
Re: Coppermine 1.5.12 and Joomla 1.5.23 visual integration Problem
« Reply #1 on: May 12, 2011, 10:58:58 pm »

maybe i make a mistake with the bridge assistant

i have to type the forums relativ path. this looks like:
http://web228.srv18.sysproserver.de/evol-eno/gallery

and then the relative path to the config file. if i look in the help file then i have to set this path to
../../evol-eno/

because my joomla installation is in the evol-eno folder
but if i set this to this path i get the error message

You don't have permission to access /evol-eno/gallery/bridgemgr.php on this server.

maybe i set the permissions wrong?
Logged

phatair

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 50
Re: Coppermine 1.5.12 and Joomla 1.5.23 visual integration Problem
« Reply #2 on: May 12, 2011, 11:05:45 pm »

why is there no edit button :)

its to late - i solved the problem. I used the wrong relative path for the forum...
SORRY ::)
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 19 queries.