Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Images not showing (old album folder with new database)  (Read 2128 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

genti555

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 8

I tried to find an answer for this but maybe this is a specific problem.
2 days ago I lost my Coppermine folder on public_html accidentally and the host had no backup to restre it.

Fortunately I had a database backup from the last update of coppermine in January, and I had a directory backup via ftp of maybe 1-2 years ago.
I installed the recent coppermine, injected my database via phpmyadmin and replaced the albums folder with the backup I had on my hard drive.

The problem is some of the images are not showing and some are displaying a grey bucket.
I have noticed that the table prefix in php myadmin now is cpg14x_ it is not cpg15x_

I tried to make an update end mysite/update.php and it seems that the file versions are the latest but I don't know why some images are not showing.
I also tried to recreate all the images via dmin tools but no success.
My gallery has about 7000 photos and here is the link:
http://www.galeriaime.com

here is a link of some images that are not showing correctly:
http://www.galeriaime.com/thumbnails.php?album=104

Some help would be very appreciated.
Thanks in advance
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Images not showing (old album folder with new database)
« Reply #1 on: May 09, 2011, 10:58:09 am »

I have noticed that the table prefix in php myadmin now is cpg14x_ it is not cpg15x_
That doesn't matter.


It's quite obvious what happened. Your database backup and your albums/ folder backup doesn't match. Your folder backup is from 2008-03-12. You can see it at that page: http://www.galeriaime.com/thumbnails.php?album=lastup&cat=0&page=299

All files you added after that date don't exist, so Coppermine cannot display them. If you want to restore them, you'll have to upload them manually to your FTP server (~2700 files are missing). The files have to be in the same folder, with the same name (and with the same case).
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.019 seconds with 20 queries.