Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: First level thumbs not showing.  (Read 3825 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mrpepsi

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 51
First level thumbs not showing.
« on: May 01, 2011, 07:27:29 am »

Hi,

Ever since I upgraded from 1.4.x to 1.5.x I do not have first level thumbnails. Has to be a glitch as I have the option checked and have tried pretty much all of the themes. I updated to most recent version and still the problem remains.

Please any help would be great as my customers liked being able to see thumbs without clicking into the albums.

http://www.eastgermanshepherdpups.com/gallery
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Re: First level thumbs not showing.
« Reply #1 on: May 02, 2011, 10:29:27 am »

That's still the same problem as described here. As we already tried a lot, the best option would be if you'd send us a dump of your database. Maybe we see something odd.
Logged

mrpepsi

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 51
Re: First level thumbs not showing.
« Reply #2 on: May 02, 2011, 06:11:46 pm »

Sorry, I do not know what you mean by "the best option would be if you'd send us a dump of your database"

Not sure how to do this.

I did double check and the database says 1 for first level albums.

Thanks
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Logged

mrpepsi

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 51
Re: First level thumbs not showing.
« Reply #4 on: May 02, 2011, 07:11:08 pm »

Here is the backup.

Edit André: removed attachment.
« Last Edit: May 03, 2011, 01:44:17 pm by Αndré »
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Re: First level thumbs not showing.
« Reply #5 on: May 03, 2011, 01:57:02 pm »

I removed your attachment, as it contained many more than just the Coppermine database.

I just imported your database into my testbed and the first level album thumbs will be displayed as expected. Your gallery setup differs in at least 3 points from my test gallery:
1.) I don't have your custom theme, but tested with the curve theme
2.) I don't have your custom anycontent.php file, but tested with the standard anycontent.php file
3.) I don't have the plugin folder 'captcha'

I guess the captcha plugin is a leftover from cpg1.4.x. Try if it works if you uninstall it. If it still doesn't work, attach your custom theme, your anycontent.php file and the captcha plugin to your next reply.
Logged

mrpepsi

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 51
Re: First level thumbs not showing.
« Reply #6 on: May 03, 2011, 06:14:35 pm »

I have no 'captcha' plugin. Well it is not listed in the list of plug ins. The database backup had a test1 which was a test of 1.5 when it first came out, so maybe you are looking in there.

I will attach the other files if still needed.
Logged

mrpepsi

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 51
Re: First level thumbs not showing.
« Reply #7 on: May 03, 2011, 06:21:05 pm »

I have also removed the custom theme and the anycontent file and it is still the same. I do have a capthca.php file.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Re: First level thumbs not showing.
« Reply #8 on: May 03, 2011, 06:47:29 pm »

I don't know which is the correct database, I thought it was 'gallery'. Please attach the files.
Logged

mrpepsi

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 51
Re: First level thumbs not showing.
« Reply #9 on: May 03, 2011, 07:15:04 pm »

It was the "gallery" one and the test was a test I did when when 1.5 first was released. Do you still want the anycontent and the theme files?
Logged

mrpepsi

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 51
Re: First level thumbs not showing.
« Reply #10 on: May 03, 2011, 07:34:52 pm »

BTW, I removed the anycontent and the theme files from my install and still no first level. I have curve as default.

Thanks for your help and please let me know if you want those files.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Re: First level thumbs not showing.
« Reply #11 on: May 03, 2011, 10:01:06 pm »

Please test your gallery on a different server.
Logged

mrpepsi

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 51
Re: First level thumbs not showing.
« Reply #12 on: May 03, 2011, 10:51:26 pm »

Sorry, I do not have another server to test it on.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Re: First level thumbs not showing.
« Reply #13 on: May 04, 2011, 09:21:40 am »

Then install a web server on your local machine (e.g. WAMP or XAMPP) or use one of the countless free web hosting providers.
Logged

mrpepsi

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 51
Re: First level thumbs not showing.
« Reply #14 on: May 04, 2011, 09:33:48 am »

Okay? This is going to take time as I am swamped right now.

Was hoping for a quick fix. Will try to get it down in the next month or 2.  :)

Thanks
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 20 queries.