Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: albmgr inputs wrong char encoding  (Read 2709 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dudah84

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 11
albmgr inputs wrong char encoding
« on: April 21, 2011, 09:28:17 pm »

I have the charset set as Western - database is latin1 - all forms function correctly - EXCEPT - when I create a new album through albmgr.php it botches up the character encoding, but when I edit it in the album properties page (modifyalb.php) and correct the wrong encoding characters, it works fine. It's like the form in albmgr is inserting or converting the string to another encoding before adding to the database.

Any ideas?

Running cpg 1.5.12
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: albmgr inputs wrong char encoding
« Reply #1 on: April 26, 2011, 03:15:15 pm »

According to that thread, which browser do you use?
Logged

dudah84

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: albmgr inputs wrong char encoding
« Reply #2 on: April 27, 2011, 10:34:54 pm »

I've tried both Safari and Firefox (on mac) and it happens in both.
I've also tried in IE8 on Windows and it happens there as well.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: albmgr inputs wrong char encoding
« Reply #3 on: April 27, 2011, 11:05:57 pm »

Can you please post a test string which doesn't work so I can test it on my local testbed? Thanks.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 19 queries.