Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Change pic_caption and pic_title font  (Read 3378 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Walkinman

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 380
    • Skolai Images - Nature, Travel and Adventure stock photos
Change pic_caption and pic_title font
« on: March 20, 2011, 10:20:44 pm »

Hey folks

I know this is 2 topics, kinda .. but they're so closely related I thought it might be OK to make one post instead of 2. I'm trying to tweak the code for the pic_caption and the pic_title .. I've recoded the style sheet to say this:
Code: [Select]
.pic_title {
        color: #ffffff;
        font-size: 100%;
        font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
        font-weight:bold;
        text-align : center;
        padding-top:0px;
        padding-bottom:0px;
        margin-top:0px;
        margin-bottom:0px;
        line-height:1.0em;
}

.pic_caption {
        color: #ffffff;
        font-size: 75%;
font-style: italic;
        font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
       /* font-weight:bold; */
        text-align : center;
        padding-top:3px;
padding-right: 10px;
        padding-bottom:3px;
padding-left: 10px;
        margin-top:0px;
        margin-bottom:0px;
        line-height:1.0em;

but the fonts are not as styled here; they look like [irl=http://skolaiimages.com/stock_1.5/displayimage.php?album=1&pid=4561#top_display_media]this[/url]:

They should look like they do on my older version of cpg here:

What am I doing wrong. I thought just tweaking those t elements in the style sheet would fix this, but apparently not.

Appreciate your help.

Thank you.

Cheers

Carl
Logged

Walkinman

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 380
    • Skolai Images - Nature, Travel and Adventure stock photos
Re: Change pic_caption and pic_title font
« Reply #1 on: March 20, 2011, 10:51:02 pm »

Ha ha .. fixed . I had to also copy the section starting at
Code: [Select]
/******************************************************************************
** Section <<<theme_display_image>>> - START
******************************************************************************/

to my theme. Cool. Getting closer. Marking solved.

Cheers

Carl
Logged

Walkinman

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 380
    • Skolai Images - Nature, Travel and Adventure stock photos
Re: Change pic_caption and pic_title font
« Reply #2 on: March 20, 2011, 11:10:59 pm »

Hhhmm .. well .. I took the above section out of my theme.php, and the edits in the style sheet are still working fine. I'm not sure what's going on, or why it wasn't working before, and why it IS working now, but it seems to be fine.

Cheers

Carl
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Change pic_caption and pic_title font
« Reply #3 on: March 21, 2011, 10:35:03 am »

Ha ha .. fixed . I had to also copy the section starting at
Code: [Select]
/******************************************************************************
** Section <<<theme_display_image>>> - START
******************************************************************************/

to my theme.
That's just a comment that will be ignored by PHP, so it doesn't have an effect. I assume you haven't cleared your browser cache, that's why it wasn't working.
Logged

Walkinman

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 380
    • Skolai Images - Nature, Travel and Adventure stock photos
Re: Change pic_caption and pic_title font
« Reply #4 on: March 21, 2011, 09:15:13 pm »

Hey André

I meant I copied that whole section BEGIN to END .. but even when I removed it, the page still works properly, so it must have been a browser thing, as you suggest.

Thank you.

Cheers

Carl
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.043 seconds with 20 queries.