Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Problems uploading  (Read 58187 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hanna.

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 188
  • webstar
Problems uploading
« on: March 04, 2011, 08:17:50 pm »

When I try to batch files (as usual) I select the source and then the album where to add my photos. The moment I press to add them I get a loading icon and everything stops working. What is the problem? I need help as fast as you can... I need to do the uploads.

Here's my gallery.
Logged

Hanna.

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 188
  • webstar
Re: Problems uploading
« Reply #1 on: March 04, 2011, 11:02:35 pm »

I should also have mentioned I upgraded the gallery earlier. Can it have anything to do with that or CHMOD... or the theme?
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15760
Re: Problems uploading
« Reply #2 on: March 05, 2011, 11:17:45 am »

I guess it's the theme. Try if it works with the curve theme.
Logged

Hanna.

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 188
  • webstar
Re: Problems uploading
« Reply #3 on: March 05, 2011, 01:37:14 pm »

Alright! Now it works! MANY thanks!
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 21 queries.