Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: problem with thumbnail  (Read 2592 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MaK_86

  • Coppermine newbie
  • Country: pl
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5
problem with thumbnail
« on: March 04, 2011, 10:13:58 am »

Hi.

First thing - sorry for my english. I was'nt a good student :P

I have make my first gallery. I don't realy know much about "how to do", but i think its propertly done.
A problem that i have is, that thumbnails in main menu are very brightly.
Can I make them the same bright and color as an original picture?

I don't realy know is the webmaster allow link to other sites.
If you don't know what I mean i can give adress. :)

Hearing from you

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: problem with thumbnail
« Reply #1 on: March 04, 2011, 11:42:43 am »

Please post the link to your gallery.
Logged

MaK_86

  • Coppermine newbie
  • Country: pl
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5
Re: problem with thumbnail
« Reply #2 on: March 04, 2011, 11:44:43 am »

Nibbler

  • Guest
Logged

MaK_86

  • Coppermine newbie
  • Country: pl
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5
Re: problem with thumbnail
« Reply #4 on: March 04, 2011, 12:06:54 pm »

It dosen't work. I have tryied ImageMagic, GD1 and GD2.
But, I notice an error...

The value you have set for «Ścieżka do narzędzia konwertującego - ImageMagick» is invalid, please review it.
                                     "an adres to converting tool"

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: problem with thumbnail
« Reply #5 on: March 04, 2011, 12:08:51 pm »

Sorry, but I cannot see a difference in brightness in your gallery. Maybe it's because of the monitor I'm currently using.
Logged

MaK_86

  • Coppermine newbie
  • Country: pl
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5
Re: problem with thumbnail
« Reply #6 on: March 04, 2011, 12:16:55 pm »

I don't know how, but I did it...  o_O

Maybe, i shitch something in options. But, od GD2.x now it's working.
But, it didn't work previusly.

Thanks for your precious time.
A big bowl of cold beer from Szczecin (Stettin) for You all.

:)
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 20 queries.