Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: upload issue and home link  (Read 2942 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jennacide

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
upload issue and home link
« on: February 13, 2011, 06:26:38 am »

I have two separate issues and I'm not sure if I should post in uploads or... ?
I believe these issues began after installing CPMFetch (v 2.0.) As a fresh (manual) install, I could upload photos without incident and everything as functional.
I've found a few other posts made by other users who seem to have this issue but they were either unresolved or slightly different issues as I am having and the resolutions do not seem to work for me. I've been searching for a resolution for a few days so I have exhausted all the keywords I know to use for this issue.

I plan on bridging this but it's causing a new onslaught of issues so I thank you in advance for any help.


1) The home link on the menu does not work right. If I am on the configurations page, 'home' simply reloads the configurations page. This goes the same for any other page, such as album list, etc. The link it points to corresponds to whatever page you're viewing at that time. Basically the only time 'home' points to the front page is if you're already there.

2) I cannot upload photos without receiving an error -- Only files with the following extensions are accepted: ( no extensions are listed)

Coppermine version 1.5.12

www.jennacidal.com/g
test acct: tester
pass:       testes
Logged

jennacide

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: upload issue and home link
« Reply #1 on: February 13, 2011, 07:20:15 am »

Oops! The field for acceptable file extensions was empty. This resolves the issue as a standalone.

However, when bridged with joomla, a few other issues show up. I will start another thread.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.012 seconds with 20 queries.