Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Two URLs pointing at gallery, but only one is working  (Read 2639 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

André Müller

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 26
Two URLs pointing at gallery, but only one is working
« on: January 20, 2011, 11:28:53 pm »

Hello Guys

I just updated from version 1.4.27 to 1.5.12.
I have two domains pointing at exactly the same directory, where the CPG is installed. One domain (www.photoforest.net) works fine, the other (www.fotowald.de) does not work at all. I cannot even access single files like login.php, displyimage.php and so on.
I tried it on two different computers with the same effect.

I tried changing the "URL to you coppermine", but with no effect.

Any ideas how this can be explained?

Kind regards,
André
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Two URLs pointing at gallery, but only one is working
« Reply #1 on: January 21, 2011, 09:11:26 am »

Accessing files through works through both domain names:
so the culprit may be somewhere in Coppermine.

Some PHP files will be successfully parsed:

others not:


I'm too unfamiliar with such things to determine what's wrong. Do you have further domain specific settings in your control panel?

Please also try if it works when you disable the plugin engine.

Changing the theme has no effect: http://www.fotowald.de/index.php?theme=curve
Logged

André Müller

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 26
Re: Two URLs pointing at gallery, but only one is working
« Reply #2 on: January 21, 2011, 10:48:05 am »

Thanks André for the quick response!

I checked all settings for the domains which I can access, and these are all identical.
Neither did switching off the plugin engine make any difference.

André

Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Two URLs pointing at gallery, but only one is working
« Reply #3 on: January 21, 2011, 11:14:21 am »

You can try to install a second gallery instance in a sub-directory of the same directory (fotowald) and install the gallery from the fotowald.de domain. Maybe it makes a difference.

If it doesn't work you can try to redirect the fotowald.de domain to another directory on your server and try what happens when you install a new gallery in the new directory.
Logged

André Müller

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 26
Re: Two URLs pointing at gallery, but only one is working
« Reply #4 on: January 21, 2011, 03:23:49 pm »

Thanks André

I tried redirecting the broken URL to the working via a .htaccess wich worked quite well.

But actually it was a memory problem, my webhost just replied. The settings were different for my domains, which was not visible to me anywhere on the admin panel. They changed it now and all domains seem to work fine!

André
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.046 seconds with 19 queries.