Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: flash-driven upload doesn't work at all  (Read 17803 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Shemo

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
flash-driven upload doesn't work at all
« on: January 18, 2011, 09:10:13 am »

Hi,

I'm trying to get my bridged (with mybb) gallery all buttoned up before I let others know about it, but upon testing, I cannot seem to get the flash-driven upload to work at all.  these photos are very small in size (less than 10kb) so I'm pretty sure it's not a memory issue.  when the flash uploader throws an error, it shows a blank error message in the popup window which can be seen in the attachments.  the single file uploader does however work normally.

here's the gallery url:
http://paforliberty.com/gallery

test account:
username-testing
password- tester123
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: flash-driven upload doesn't work at all
« Reply #1 on: January 18, 2011, 09:53:23 am »

When I try to upload a file with the flash uploader I get
Quote
Upload Error: 502

Please google for that HTTP error code for more information.
Logged

Shemo

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: flash-driven upload doesn't work at all
« Reply #2 on: January 19, 2011, 02:10:16 am »

When I try to upload a file with the flash uploader I get
Please google for that HTTP error code for more information.

saw something about bad gateway errors with the 502 error, but how would I go about actually fixing this within coppermine?  do you have any suggestions?  I'm new to coppermine so I'm too familiar with things yet.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: flash-driven upload doesn't work at all
« Reply #3 on: January 19, 2011, 08:53:58 am »

how would I go about actually fixing this within coppermine?  do you have any suggestions?
No, sorry. I suggest to talk to your hosting provider after reading that short article.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.02 seconds with 19 queries.