Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Theme not Loading  (Read 2211 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mgensimore

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Theme not Loading
« on: January 08, 2011, 12:17:10 am »

I change my theme in the config gui and then I received this problem. http://www.muddyrubber.com/photos/. The theme is not loading and I don't know what to do to get the site back up and running. Any help would be appreciated.

Thanks,
Logged

Joe Carver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1510
  • aka 'i-imagine'
    • Home Page
Re: Theme not Loading
« Reply #1 on: January 08, 2011, 12:29:09 am »


    1) http://www.muddyrubber.com/photos/index.php?theme=curve

    2) Update your custom theme as is well described in your document package.

    Custom themes must be updated when updating fom cpg 1.4.x to cpg 1.5.x.

mgensimore

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Theme not Loading
« Reply #2 on: January 08, 2011, 12:51:40 am »

Thanks!!!!
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 19 queries.