Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Flashuploader does not finish the Upload. Error 400  (Read 15312 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

donogl

  • Contributor
  • Coppermine newbie
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Flashuploader does not finish the Upload. Error 400
« on: January 04, 2011, 12:24:37 pm »

Hi There,

i have a Problem with a new Coppermine-Installation.

Everthing worked fine with the Upload and installing it but when i try make a upload over the flash-uploader, there seems to be a problem.

I always get the error-message: "Fehler beim Hochladen: 400"
The Upload runs till the end and then aborts with the message.

When i switch to single-pic-upload everything works fine without any problems.

But how can the software get one time a connection and the other time not?

Running the flash-uploader in Debug-Mode gives me the following message at the end:
Quote
............
...............
..............
SWF DEBUG: Event: uploadProgress: File ID: SWFUpload_0_0. Bytes: 1891148. Total: 1905155
SWF DEBUG: Event: uploadProgress: File ID: SWFUpload_0_0. Bytes: 1903118. Total: 1905155
SWF DEBUG: Event: uploadProgress: File ID: SWFUpload_0_0. Bytes: 1905155. Total: 1905155
SWF DEBUG: Event: uploadError: HTTP ERROR : File ID: SWFUpload_0_0. HTTP Status: 400.
SWF DEBUG: Event: uploadComplete : Upload cycle complete.
Error Code: HTTP Error, File name: GOPR0541.JPG, Message: 400

Here the link to my gallery:
http://www.online-galerien.com/natur/

Test-Account ist:
User= test
PW= test

Could not find anything related to this problem here in the forum and would be happy if anybody could help me to solve this problem, or give me a short tip whats wrong there.

Thanks!

Christoph
Logged

donogl

  • Contributor
  • Coppermine newbie
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: Flashuploader does not finish the Upload. Error 400
« Reply #1 on: January 04, 2011, 12:36:23 pm »

Uups,
Sorry forgot some infos:

Server is a:
PHP Version 5.2.4-2ubuntu5.10
Coppermine Installation is the new 1.5.12

Error appears on both, firefox and IE
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Flashuploader does not finish the Upload. Error 400
« Reply #2 on: January 04, 2011, 12:48:03 pm »

Quote
Bad request!



    Your browser (or proxy) sent a request that
    this server could not understand.



If you think this is a server error, please contact
the webmaster.



Error 400

  www.online-galerien.com
 
  Tue Jan  4 12:39:10 2011
  Apache Webserver
I suggest to contact your webhost or google for that error code, as I'm a little bit lost here. Maybe that German article helps you.
Logged

donogl

  • Contributor
  • Coppermine newbie
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: Flashuploader does not finish the Upload. Error 400
« Reply #3 on: January 04, 2011, 01:03:51 pm »

Ok Thank you for the help.

I have contacted my webhost and hopefully he will find a solution.

I quess it must be a server-konfig-problem, because i run the same coppermine-software on another Server, where i do not get this Error-message and everything works fine with the flash-uploader.

I will post a info here when i get to know something new  ;D

Thanks!
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.021 seconds with 19 queries.