Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: .reg file trouble with XP_Publisher  (Read 3889 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

m0nty

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 26
.reg file trouble with XP_Publisher
« on: June 14, 2004, 07:44:46 pm »

couldn't find this problem, so thought i'd post here as it's a xp_publish error

when u click to download the .reg file in cpg 1.3 it downloads ok, but when u try to merge or open it, it returns the error:

cannot import, can only import binary from within registry  or something similar (i forgot exact wording)

i had to manually create the key in the registry myself..

for now i've exported my key from my working registry and uploaded it to the server and changed the link, so people can download the working reg file. i don't know what's causing the problem as both my exported version and the one that downloads from xp_publish are identical.. except 1 doesn't work and 1 does..
Logged

SaigonK

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 59
Re: .reg file trouble with XP_Publisher
« Reply #1 on: July 30, 2004, 05:13:41 am »

Got the same issue...anyone know what it is?

Casper

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5231
Re: .reg file trouble with XP_Publisher
« Reply #2 on: July 30, 2004, 08:26:35 pm »

Please supply a link.

Logged
It has been a long time now since I did my little bit here, and have done no coding or any other such stuff since. I'm back to being a noob here

noch

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: .reg file trouble with XP_Publisher
« Reply #3 on: April 25, 2006, 09:35:09 pm »

I've the problem (1.4.4) and I supposed it's due to encoding transfer. I'll check other posts as it's probably fixed at this time (1.4.5)
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: .reg file trouble with XP_Publisher
« Reply #4 on: April 27, 2006, 08:04:15 am »

don't post cpg1.4.x issues on the cpg1.3.x board!
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 19 queries.