Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Coppermine 1.5.10 and MyBB 1.60 Login issue  (Read 7886 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

juriedp

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Coppermine 1.5.10 and MyBB 1.60 Login issue
« on: December 19, 2010, 08:58:02 pm »

Evening all,

I hope im posting this in the right forum section.

I have this problem, I installed coppermine (http:www.mysite.co.za/gallery) and the forum (http://www.mysite.co.za/forum). I made the admin account the same as my primary forum login details, username and password.

So now, I want to login to coppermine, it forwards me the the forum login, which is correct, then i enter username and password, says forwarding me to page, coppermine page loads up and says I need t login again. So basically coppermine does not want to login, keeps asking to login everytime.


Any idea why this happens?


Kind Regards,

Jurie
Logged

Jeff Bailey

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1322
  • Fishing relaxes me.
    • Bailey Family Co.
Logged
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. - Henry Ford

juriedp

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Coppermine 1.5.10 and MyBB 1.60 Login issue
« Reply #2 on: December 19, 2010, 09:10:56 pm »

Forum: http://www.mahindra4x4club.co.za/forum
Gallery: http://www.mahindra4x4club.co.za/gallery

username: copper
password: coppertest


Thank you,

Jurie
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15764
Re: Coppermine 1.5.10 and MyBB 1.60 Login issue
« Reply #3 on: December 20, 2010, 03:52:10 pm »

Please search the bridging board for 'MyBB'. Mostly the cookie path in the MyBB config needs to be adjusted.
Logged

juriedp

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Coppermine 1.5.10 and MyBB 1.60 Login issue
« Reply #4 on: December 20, 2010, 09:31:30 pm »

Thank you all, I found my problem and managed to fix it via the admin cp. was set to /forum/ and now /
Logged

fabay

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Coppermine 1.5.10 and MyBB 1.60 Login issue
« Reply #5 on: April 28, 2011, 11:24:48 am »

I have some problems with the cookie setting. ( mybb )

My forum is at www.bigbrotherafrica.com/forum
my cookie setting is /forum/
It works.

I installed a gallery, it is at www.bigbrotherafrica.com/photos
After bridge it, the gallery can't login. It needs the forum cookie set to / instead of /forum. After I set to / , gallery can login. But now , my forum users can't logout.  If I change back to /forum, then gallery can't login.

What can be the solution for this?
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.022 seconds with 19 queries.