Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: CPM Fetch in 1.5.x issues  (Read 2025 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nowordneeded

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 224
CPM Fetch in 1.5.x issues
« on: December 16, 2010, 01:20:38 am »

Okay, I did do a search in the archives for the answer to this one, but there was nothing I could find. So here is the question:

My gallery: http://dianeneal.org/gallery
Test User Acct: testuser
Password: usertest

So here's the issue. I recently moved my gallery from a subdomain to a domain of its own. I kept the same database because it is still on the same host. My host provider did the move, however, I'm having issues with the CPMFETCH that I did get the fix for on this board using the archives search. So, here's the issue: On the main site page when you click the last images uploaded, I get the subdomain URL with a FATAL ERROR appearing. So what do I do to help fix this? Will I have to dump the tables and rebuild the gallery or will I be able to fix this through editing a file?

Thanks in advance.

NWN
Logged
Sometimes my musings are too confusing for someone not inside my head.

nowordneeded

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 224
Re: CPM Fetch in 1.5.x issues
« Reply #1 on: December 16, 2010, 01:24:13 am »

Okay, I ran the update for cpg 1.5.x and it fixed the issue.
Logged
Sometimes my musings are too confusing for someone not inside my head.
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 20 queries.