Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Upgraded - now gallery won't load  (Read 4031 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

caprifolia

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Upgraded - now gallery won't load
« on: December 02, 2010, 09:24:53 pm »

link:  http://www.kathleenballardphotography.com/gallery/

I upgraded this morning and tried to load the gallery and there is nothing there.
I ran 'update.php" as suggested elsewhere in here. Most everything said "already done" and those that didn't had green "OK" on them.
I tried to check version check but got the following error:  Fatal error: Class 'Inspekt' not found in /home/ballard/public_html/gallery/include/init.inc.php on line 50
Since nothing will load I can't login to do anything

Any suggestions as to what I can do to fix this?
Thanx
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Upgraded - now gallery won't load
« Reply #1 on: December 02, 2010, 09:32:55 pm »

You need to upload the new versions of all the files in the package. The update.php you have there is from 1.4 and the Inspekt error message indicates the same thing - failure to upload the new files completely.
Logged

caprifolia

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: Upgraded - now gallery won't load
« Reply #2 on: December 02, 2010, 09:35:24 pm »

Thanks _ I used Fantastico to upgrade and apparently it didn't do it well.  I'll go look for the package to download and try it the old-fashioned way.  ;)
Logged

phill104

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4850
    • Windsurf.me
Re: Upgraded - now gallery won't load
« Reply #3 on: December 02, 2010, 09:44:14 pm »

Eeek, Fantastico. It makes me want to cry just reading that word.
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

caprifolia

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: Upgraded - now gallery won't load
« Reply #4 on: December 03, 2010, 02:11:45 am »

Still having issues here.

I ftp'd the files to the server; ran update.php again; did the version check.
A number of files were old and version check said those need to needed to be deleted so I did those.
Version check also complained about "modified or corrupted files" - in fact, I think it complained about every last file.   ???
Gallery loaded OK - some things were funky so I went through the folders and found some images missing and got those uploaded.

So, because of the "modified or corrupted files"; I re-uploaded the files, ran version check again and again, am getting the same messages.
I'm not sure what is wrong here.
Logged

lurkalot

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 931
  • +Tinyportal Support team.
Re: Upgraded - now gallery won't load
« Reply #5 on: December 03, 2010, 09:36:28 am »


So, because of the "modified or corrupted files"; I re-uploaded the files, ran version check again and again, am getting the same messages.
I'm not sure what is wrong here.


It was the same for me. Version Check question?
Logged
Running SMF 2.0.15  / Tinyportal 1.6.4, bridged with Coppermine 1.6.06, plus cpmfetch 2.0.0

caprifolia

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: Upgraded - now gallery won't load
« Reply #6 on: December 03, 2010, 08:01:21 pm »

RE:  modified or corrupted files

Everything seems to be working, more or less, and I modified the custom theme so that it now seems to be working so I'm going to assume that the "modified or corrupted" files means nothing.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.021 seconds with 21 queries.