Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: 1 [2]   Go Down

Author Topic: Critical error The registration confirmation email can't be send!  (Read 35326 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Joe Carver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1545
  • aka 'i-imagine'
    • Home Page
Re: Critical error The registration confirmation email can't be send!
« Reply #20 on: September 11, 2010, 12:51:58 am »

orbconstruction.com returns:

Quote
Microsoft-IIS/5.0

Have you considered using something more recent?

orb353

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Re: Critical error The registration confirmation email can't be send!
« Reply #21 on: September 11, 2010, 01:03:27 am »

Joe,
The site is hosted on IX webhosting's server. I guess they are running that version of IIS. I have not thought about it in a while, but I think they have newer servers I could get changed over to. Will that version if IIS effect coppermine?

Nibbler,
I put that file in the 1.5 version, and it did send the registration email, but it sends me to a https- secure page,  and I do not have a cert- so firefox discourages users from continuing. When I made an exception and went to the page, it takes me to
https://www.orbconstruction.com/copper/register.php?activate=e34c3aa222010d9e6aa68ba6615830b4
"The page cannot be found"

home page
http://www.orbconstruction.com/copper/index.php

thanks
Logged

orb353

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Re: Critical error The registration confirmation email can't be send!
« Reply #22 on: September 11, 2010, 01:06:48 am »

I am running 1.5.8
I downloaded it last week
Logged

orb353

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 16
Re: Critical error The registration confirmation email can't be send!
« Reply #23 on: September 11, 2010, 01:26:18 am »

The url address of the site on the config page was set to https://
by default. I changed it to http://
It works perfectly.
Thank you for the support.
Logged
Pages: 1 [2]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 20 queries.