Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: General Configuration Settings  (Read 2911 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

joeandjackie

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
General Configuration Settings
« on: October 07, 2010, 07:57:51 pm »

I've entered the name of my gallery in the text field. The name I've entered isn't appearing as the title. The title displayed still says "My Gallery" in the web browser's title bar.

And, I've entered a short description of my gallery in the text field. The name I entered isn't appearing is still displayed as "My pictures from..."

I saved the configuration settings....why aren't my new settings showing?
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: General Configuration Settings
« Reply #1 on: October 07, 2010, 08:20:04 pm »

Post a link to your gallery.
Logged

joeandjackie

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: General Configuration Settings
« Reply #2 on: October 07, 2010, 09:59:53 pm »

How or where do I find the link to post to my gallery?
Logged

Phill Luckhurst

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4660
    • Windsurf.me
Re: General Configuration Settings
« Reply #3 on: October 07, 2010, 11:13:53 pm »

Eh? Do you have a gallery? If you do then you must have a link to it. How else do you get to it, install it etc?
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

joeandjackie

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: General Configuration Settings
« Reply #4 on: October 08, 2010, 02:57:33 pm »

I need step by step directions please.  I don't understand "post a link to my gallery". Here's is what I have tried:
1) Logged in to my URL (www.joeandjackie.net)
2) I click on the Admin Control then General Settings
3) I noticed 'index.php' was in the "URL of your home page" blank
4) I scrolled down and clicked "save new configuration"
5) ...nothing changed
6) Come to think of it...I didn't have this problem with a default theme.  Maybe it is because I uploaded the "Siteground 5" Simple Script Theme?? Is something wrong with it??
Logged

Phill Luckhurst

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4660
    • Windsurf.me
Re: General Configuration Settings
« Reply #5 on: October 08, 2010, 03:10:18 pm »

http://www.joeandjackie.net/ was the link to your gallery. That is what we were asking for. Without that we were unable to take a look.

Yes, it is your theme that is the problem. You will have to talk to siteground regarding their themes.

You can prove it by browsing your site via this link - http://www.joeandjackie.net/index.php?theme=curve

To return you your siteground them afterwards click this link - http://www.joeandjackie.net/index.php?theme=xxx

Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

joeandjackie

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: General Configuration Settings
« Reply #6 on: October 08, 2010, 03:23:13 pm »

Thank you ... I feel like I am losing my mind though. I am going to need something less complicated. Can you recommend a theme that works well?
Logged

Phill Luckhurst

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4660
    • Windsurf.me
Re: General Configuration Settings
« Reply #7 on: October 08, 2010, 03:58:35 pm »

Pick one from here using the dropdown - http://coppermine-gallery.net/demo/cpg15x/
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 21 queries.