Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Twentyten Filmstrip Issue  (Read 1896 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

truly_bent

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Twentyten Filmstrip Issue
« on: October 06, 2010, 07:32:08 pm »

Just dropped cpg1.5 into a new site for the first time, adapting the twentyten theme. I have been truly amazed at the power and ease of use of your package.
http://inspirationaljigsaws.com/gallery/

The issue i'm having has to do with the filmstrip display (please see attached). I'm getting multiple "view-sized' images above the the strip itself. I suspect this may be a simple case of my having messed up something in the config.

Any help would be greatly appreciated.
Thanks.
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Twentyten Filmstrip Issue
« Reply #1 on: October 06, 2010, 07:39:28 pm »

Code: [Select]
#content table {
/*border: 1px solid #e7e7e7;*/
/*margin: 0 -1px 24px 0;*/
text-align: left;
width: 100%;
}

The 100% width in wp_style.css is causing that.
Logged

truly_bent

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Twentyten Filmstrip Issue
« Reply #2 on: October 06, 2010, 07:54:27 pm »

Wow.
You're what i want to be when i grow up.
First i set the width: 50%; which just messed everything up and then i commented the width parameter out entirely, which fixed the problem (see attached).

Thanks much. Problem solved.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.025 seconds with 22 queries.