Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Installation successful but admin page is blank.  (Read 5765 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mazie232

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Installation successful but admin page is blank.
« on: October 04, 2010, 10:49:08 pm »

Hi,

I tried to install my gallery (1.5.8) a few times already, with both types of assistants, but I always get a blank page after the installation is completed.

I followed all the steps, the database is okay, everything seems alright until I'm redirected to the admin login page.

Here is the link:

http://www.finckaholics.com/gallery/index.php

The link to install.php

http://www.finckaholics.com/gallery/install.php

I have no idea on what is causing the problem. I have smf installed in another directory, and I had to contact my host because the installation was uneasy, they got me a htaccess to sort the problem. Will I have to do the same for Coppermine?  :-\
Logged

katara

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 2
    • Back II Black NETWORKS - Gallery
Re: Installation successful but admin page is blank.
« Reply #1 on: October 06, 2010, 09:23:43 pm »

sorry for my post - 'cos it doesn't give a solution for maize232's question, but i have the same problem... i've already installed the gallery a few times (new install, classic install, tried the different ways), but that's all what i can do at my site. the tables created during the installation, i can see it in php-my-admin, but can't understand why the blank page, where/what is the trouble...  :-[
(i read the documentation of this site, and what is in the downloaded, zipped version)
hope soon will get some help.
thank you in anticipation.

my site: http://beta-kata.bplaced.net/coppermine/
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Installation successful but admin page is blank.
« Reply #2 on: October 06, 2010, 09:33:39 pm »

You need to upload all the files from the package. This is vital.

@katara: You uploaded only the sample theme. That works (http://beta-kata.bplaced.net/coppermine/?theme=sample) but it's not a real theme.
@mazie232: You didn't upload any themes. Themes are not optional.
Logged

katara

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 2
    • Back II Black NETWORKS - Gallery
Re: Installation successful but admin page is blank.
« Reply #3 on: October 06, 2010, 09:41:27 pm »

oops!! ;D that was the problem... i didn't beheld this... :-X thanks so much for the quick help!!  :-*
Logged

mazie232

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Installation successful but admin page is blank.
« Reply #4 on: October 07, 2010, 12:58:17 am »

You need to upload all the files from the package. This is vital.

@mazie232: You didn't upload any themes. Themes are not optional.

Actually I had uploaded all the themes but I must have done some mistake while using the FTP program. When I read your post about not having themes, my first thought was 'what he is talking about?'. Then I checked on my files, checked their content and realized some SMF themes had been uploaded as well as the gallery's normal themes. I guess there was already a file called Themes on my computer, that I had forgotten to delete... 
I've just reuploaded the file and I can now see the gallery.  :)
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15760
Re: Installation successful but admin page is blank.
« Reply #5 on: October 12, 2010, 12:14:42 pm »

Marking as solved.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 19 queries.