Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: batch upload - no "okay' button  (Read 2693 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

xheartrockx

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
batch upload - no "okay' button
« on: September 29, 2010, 09:01:37 pm »

After browsing the forum, I couldn't find a solution to this. Please excuse if there is a thread and I've missed it.

I've recently installed coppermine 1.5.x on my webspace.
I've then tried to 'batch upload' a few images but there is no 'okay' button to proceed uploading from a selected album.

The album tree before selecting...
(http://img690.imageshack.us/img690/1691/batchupload01.th.png)

And after selecting...
(http://img819.imageshack.us/img819/8588/batchupload02.th.png)

I've tried reinstalling and the problem remains.
The strange thing (if that wasn't strange enough) that I've installed the exact same version to another subdomain on the same webspace and didn't have these issues.

Any help is appreciated.

I've set up an account so you can check for yourself

user: testuser
password: test
« Last Edit: September 29, 2010, 09:21:03 pm by Jeff Bailey »
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: batch upload - no "okay' button
« Reply #1 on: September 29, 2010, 09:19:41 pm »

The batch uploader doesn't like parentheses, remove them.
Logged

xheartrockx

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Re: batch upload - no "okay' button
« Reply #2 on: September 29, 2010, 09:22:58 pm »

Oh my... stupid stupid me.. *headdesk*

Thanks :)
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.053 seconds with 21 queries.