Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Lost Admin Controls on Upgrade  (Read 4182 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

shaftsinker

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Lost Admin Controls on Upgrade
« on: September 29, 2010, 10:45:45 am »

I have upgraded to v.1.5.6 but when I log in as administrator I no longer see the menus for User administration, Album creation, etc.  I have checked that the option is set to "Show admin controls" i.e. menu shows option to "Hide admin controls".  I note on the bottom left of page it shows what appears to be a variable ADMIN_MENU}.  All other functions seem normalAny suggestions what to do?
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Lost Admin Controls on Upgrade
« Reply #1 on: September 29, 2010, 11:47:40 am »

Post a link to your gallery. Why did you upgrade to 1.5.6 when the current version is 1.5.8?
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Re: Lost Admin Controls on Upgrade
« Reply #2 on: September 29, 2010, 01:31:04 pm »

Probably your theme hasn't been upgraded.
Logged

shaftsinker

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Lost Admin Controls on Upgrade
« Reply #3 on: September 29, 2010, 02:16:46 pm »

I was having consistent errors trying to upgrade via my server (fatcow.com).  After querying it would appear that Tech Support there have upgraded me as I can now access the gallery again.  The version I have is 1.5.6 with no option to upgrade further shown.

The link to the gallery is http://www.domaine-de-manson.cl/Mansons/
 
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Logged

shaftsinker

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Lost Admin Controls on Upgrade
« Reply #5 on: September 29, 2010, 02:52:45 pm »

I have had a look at theme.php and it does not seme to have been updated as you suggest.  The header is as follows:

Coppermine version: 1.4.19
  $HeadURL: https://coppermine.svn.sourceforge.net/svnroot/coppermine/trunk/cpg1.4.x/themes/classic/theme.php $
  $Revision: 4392 $
  $Author: gaugau $
  $Date: 2008-04-16 09:25:35 +0200 (Mi, 16 Apr 2008) $

style.css has following header:

 ********************************************
  Coppermine version: 1.4.19
  $HeadURL: https://coppermine.svn.sourceforge.net/svnroot/coppermine/trunk/cpg1.4.x/themes/classic/style.css $
  $Revision: 4392 $
  $Author: gaugau $
  $Date: 2008-04-16 09:25:35 +0200 (Mi, 16 Apr 2008) $
**********************************************/

Is there anything I can do to update these manually?
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Logged

shaftsinker

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Lost Admin Controls on Upgrade
« Reply #7 on: September 29, 2010, 05:03:24 pm »

Thanks all.  Had managed to work it out and have upgraded the themes.  All seems OK now.  I am afraid I am not very SQL savvy!
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.018 seconds with 19 queries.