Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: How to bridge MYBB 1.6 and Coppermine latest release  (Read 10855 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

shoaib

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
How to bridge MYBB 1.6 and Coppermine latest release
« on: September 25, 2010, 04:02:03 pm »

Hello all,

How to bridge MYBB 1.6 and Coppermine latest release?

i have installed it to my site

frndszone.com/gallery

and forum is placed at


frndszone.com/forum


as recently when i bridge while using (MYBB 1.4) where as my one is MYBB 1.6, after bridging when i logged in, my administrator account of the gallery doesn't show me my administrative powers and there were none tried to found.


Now i have reinstalled the gallery, how can i bridge while retaining my administrative powers? kindly guide


regards
Logged

shoaib

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: How to bridge MYBB 1.6 and Coppermine latest release
« Reply #2 on: September 25, 2010, 04:43:05 pm »

it doesn't help me
Logged

Joe Carver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1526
  • aka 'i-imagine'
    • Home Page
Re: How to bridge MYBB 1.6 and Coppermine latest release
« Reply #3 on: September 25, 2010, 05:15:53 pm »

it doesn't help me
Maybe there is something wrong with your browser.  ;D

So in case you could not read it by the link, this is what you missed.


Quote


When requesting bridge support, please post a link to your site, a test user account, and what you have set in the bridge manager.
Make sure that the test user account doesn't have admin privileges. When posting the requested data, make sure to replace passwords with asterisks.
 
This is how your posting should look like (with actual data from your setup instead of the dummy placeholders given here as an example - highlighted in red):
I have the following issue when trying to bridge coppermine and XXX:
[error message or problem description here]

Coppermine install: http://mysite.tld/my_coppermine_folder/
Bridging app install: http://mysite.tld/my_forum_folder/
Coppermine version: cpg1.5.0
Bridging app version: SuperDuper BBS app v0.8.15
Test user account: some_testuser_name / the_password_for_the_test_user_account

BridgeManager settings:
Bridge app URL:  http://mysite.tld/test/foo_bar
Relative path to your bridge app's config file:  ../bla/
Cookie name or prefix:  forum
Use post-based groups?:  1 
Supporters need to look at the pages in question - make sure that you have bridging actually enabled when asking for support
The test user account you're supposed to post must not be an admin account, but a regular user account. The test user account needs of course to be created in the application you bridge with, not a coppermine account (as coppermine's user management is being dropped when bridging, so there's no use for supporters to have a standalone coppermine account)

shoaib

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: How to bridge MYBB 1.6 and Coppermine latest release
« Reply #4 on: September 25, 2010, 05:23:08 pm »

It was due to the cookie path, now it has been solved thanks all :)

Can some one guide, how can i edit

Your gallery name here
Your gallery description here


with my gallery name that is FrndsZone gallery

and on copperrmine logo i want that when user clicks on it, it goes to the forum page? kindly guide
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Re: How to bridge MYBB 1.6 and Coppermine latest release
« Reply #5 on: September 27, 2010, 11:52:27 am »

Can some one guide, how can i edit

Your gallery name here
Your gallery description here


with my gallery name that is FrndsZone gallery
Please read the documentation.


and on copperrmine logo i want that when user clicks on it, it goes to the forum page? kindly guide
Please respect the board rules by asking just 1 issue per thread. You should also read the documentation (as already said) and search the board before starting new threads.
Logged

Cmaniac

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 40
Re: How to bridge MYBB 1.6 and Coppermine latest release
« Reply #6 on: November 06, 2010, 12:14:00 pm »

You all mean that the MyBB bridge included in the coppermine installation that supports MyBB 1.4, is also applicable to MyBB 1.6?
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15765
Re: How to bridge MYBB 1.6 and Coppermine latest release
« Reply #7 on: November 06, 2010, 01:00:37 pm »

I don't know. Just give it a try.
Logged

Cmaniac

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 40
Re: How to bridge MYBB 1.6 and Coppermine latest release
« Reply #8 on: November 06, 2010, 01:48:49 pm »

I don't know. Just give it a try.

Oh, I thought it has been tested before.

I'll try and come back with results after the weekend.

Thanks
Logged

Cmaniac

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 40
Re: How to bridge MYBB 1.6 and Coppermine latest release
« Reply #9 on: November 27, 2010, 05:56:03 pm »

Oh, I thought it has been tested before.

I'll try and come back with results after the weekend.

Thanks

It's working as expected.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.023 seconds with 19 queries.